Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăul va avea un parc de agrement de 6 milioane de lei

Contractul de execuție a lucrărilor pentru amenajarea parcării și spațiului de agrement din zona Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău a fost semnat.

Acesta are o valoare de 5,9 milioane lei, cu o durată de 18 luni, constructorul având la dispoziție 12 luni pentru execuția lucrărilor de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Conform proiectului tehnic, lucrările se referă la o suprafață a terenului investiției de 3.260 mp, din care 1.900 mp destinată parcării, 91 de locuri de parcare amenajate, (incluzându-le pe cele destinate persoanelor cu dizabilități și cele pentru mama și copilul) rampă de acces și drum.

O altă suprafață a terenului destinat investiției demarate de Consiliul Județean Sălaj se referă la amenajările exterioare urbanistice. Aceasta cuprinde un spațiu verde și ambiental (echipat cu bănci, coșuri de gunoi, pergola din lemn) și de agrement.

Zona va fi prevăzută cu echipamente pentru fitness (incluzându-le și pe cele destinate și adaptate persoanelor cu dizabilități): ansamblu de scară orizontală, șpaliere, bare paralele, echipament de fitness combinat – bicicletă și bancă abdomene pentru antrenamente de tip cardio.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Contribuabilii pot solicita de la ANAF prin SPV fișa de plătitor simplificată

Articolul următor

„Oradea – Oraș verde” - Oradea își extinde spațiile verzi cu fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share