Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASA Cons a pus grinzile pe noua fabrică de textile din Baia Mare

Societatea clujeană de construcții ASA Cons Turda a prezentat modul în care se desfășoară lucrările pe șantierul viitoarei unități de producție a grupului Taparo.

“În urmă cu vreo două săptămâni am spus ca am început să livrăm grinzile pentru Techtex Baia Mare. Acum vrem să arătăm în ce stadiu se află construcția. Suntem foarte încântați de rezultat până acum”, spun reprezentanții ASA Cons.

Producătorul de textile medicale și echipamente sanitare Techtex va avea din toamnă o nouă unitate de producție, lângă municipiul Baia Mare. Grupul Taparo, specializat în producția de mobilier, s-a adaptat rapid la cererea de textile medicale.

Acesta dezvoltă o unitate regională de producție strategică, pe 19.000 mp, pentru securizarea materialelor textile și asigurarea necesarului pentru producția de echipamente de protecție medicală și de igienă personală.

ASA Cons a luat fiinţă în 1999 ca parte a grupului cu același nume din Ungaria și a devenit liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale, fiind profilată pe construirea de centre comerciale şi logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcţii industriale şi civile.

Din 2008 face parte din grupul Consolis, lider european în livrarea soluţiilor în domeniul construcţiilor, lucrărilor civile şi infrastructurii feroviare, specializat în producţia elementelor din beton cu performanţe înalte. Consolis are 10.000 de angajați în 30 de țări și a generat venituri de 1,3 miliarde de euro în 2013.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Antreprenorii din Maramureș reiau proiectele locate de pandemie

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Brașovul, atractiv pentru investiții naționale și internaționale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share