Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bătaie pe cursurile de programare pentru copii la Șimleu

Lecțiile gratuite de programare adresate copiilor sunt la mare căutare în perioada pandemiei în orașul sălăjean Șimleu-Silvaniei, organizatorii fiind nevoiți să introducă acum grupe suplimentare.

“Anunțăm încă două lecții demo gratuite pentru formarea unor grupe noi. Din cauza restricțiilor din această perioadă numărul de locuri este limitat”, au anunțat organizatorii de la MindHub.

Lecțiile demo sunt potrivite pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, atât începători cât și avansați. Acestea se desfășoară sub forma unui workshop cu copiii, iar părinții participă la o scurtă discuție în ultimele 15 minute. Durata lecției este 60 minute. MindHub este primul club inovator de programare pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani.

Încurajăm și ajutăm copiii să-și dezvolte gândirea logică și analitică, prin studiul fundamentelor programării. Uneltele pedagogice, instrumentele și jocurile de care ne folosim la cursuri sunt special gândite pentru a cultiva aptitudinile copiilor în domeniul programării și a dezvolta o gândire polivalentă.

Toate resursele noastre au fost investite în crearea unor moduri de lucru interactive, potrivite pentru vârsta copiilor. Prin inovație constantă a luat naștere un mediu în care copiii își pot lăsa imaginația să zburde și se pot remarca”, a precizat Polly Yankova, fondatorul proiectului.  

Mentorii MindHub sunt specialiști – pedagogi, matematicieni și informaticieni – care mențin cu succes atenția copiilor în timpul activităților și le provoacă creativitatea și dorința de a-și atinge obiectivele.

Abordarea este individuală pentru fiecare copil, fiind încurajată creativitatea și dezvoltarea abilităților complexe pentru succes. Feedback din două componente: de la mentori pe criteriile de performanță ale copiilor. Se lucrează în grupuri mici, cu copii de aceeași vârstă, modelele și instrumentele folosite fiind special concepute pentru formarea copiilor în programare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Drumul sării

Articolul următor

Portalul „Construim Împreună”, bursă a locurilor de muncă pentru constructori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share