Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru modern de relații cu clienții, inaugurat de SDEE Transilvania Nord la Oradea

Preocupată permanent de îmbunătăţirea serviciilor oferite consumatorilor, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord a inaugurat un nou Centru de Relații cu Utilizatorii, la Oradea.

Acesta este amplasat într-un spațiu modern, axat pe ideea de operativitate și confort în relația directă cu utilizatorii. Centrul a fost gândit pentru a eficientiza procesul de acces la rețeaua electrică de distribuție prin facilitățile pe care le pune la dispoziția publicului: trei posturi de relații clienți pentru primire și eliberare documente, un post de lucru pentru informații și contractare, timpi de așteptare temporizați prin introducerea sistemului electronic de acordare a numerelor de ordine și o suprafață utilă generoasă, care permite menținerea distanței fizice între persoane. În cadrul centrului există inclusiv un mic spațiu de joacă pentru copii.

Proiectul face parte dintr-un program amplu de investiții al SDEE Transilvania Nord, care are ca finalitate îmbunătățirea calității serviciilor și creșterea gradului de satisfacție a consumatorilor.

Investim constant în modernizarea serviciilor pe care le oferim, iar acest centru este o dovadă în plus că ne concentrăm eforturile pentru a inova și a trata cu respect și profesionalism consumatorii și colaboratorii noștri”, a declarat Emil Merdan – Director General SDEE Transilvania Nord.

Centrul de Relații cu Utilizatorii este situat în incinta sediului companiei din str. Griviței, nr. 32 și funcționează după orarul: luni-marți-miercuri-vineri între orele 8:00-14:00 și joi între orele 8:00-18:00. În contextul epidemiologic actual, spațiul respectă toate normele recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Săptămâna Haferland, cel mai mare eveniment de promovare a culturii săsești din Transilvania și a turismului local, se va desfășura online, în perioada 31 iulie - 2 august

Articolul următor

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 26: Mirdatod, ambasadorul gustului natural și sănătos al Văii Gurghiului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share