Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ghidul Programului Național Casa Verde Fotovoltaice, lansat în consultare publică

Administrația Fondului pentru Mediu îi invită pe toți cei interesați să contribuie cu propuneri la îmbunătățirea ghidului de finanțare a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice, care urmează să fie lansat în toamnă.

„Noul program va aduce modificări majore. Îmi doresc simplificarea procesului de înscriere, precum și micșorarea duratei evaluării proiectelor și extinderea plajei de instalatori”, a declarat preşedintele AFM, Andreea Kohalmi – Szabo.

AFM este în curs de finalizare a acțiunii de soluționare a contestațiilor pentru sesiunea din 2019 a aceluiași program și, în paralel, are loc contractarea beneficiarilor declarați admiși în program.

Președintele AFM a informat că în acest moment, analiza contestațiilor transmise în aplicația informatică este finalizată în procent de peste 95%, iar listele finale vor fi publicate săptămâna viitoare. Până în prezent, au fost transmise spre semnare peste 4.500 de contracte, beneficiarii având un termen de opt luni în care pot finaliza instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Regulile de igienă orală pe care trebuie să le respecți dacă porți un aparat dentar!

Articolul următor

Elite în business. Județul Mureș. Dürkopp Adler România - calitate, de 23 de ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share