Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turkish Airlines revine la Cluj după o jumătate de an de absență

Compania Turkish Airlines a reînceput zborurile sale regulate de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAC), după o lungă întrerupere.

 „Obiectivul nostru este să respectăm toate normele de distanțare și igienă necesare pentru a le asigura pasagerilor noștri o călătorie sigură. Turkish Airlines asigură pasagerilor opțiuni de preschimbare a biletelor, pentru a putea face modificări în programul lor de călătorie”, a declarat Alper Atalay, Manager vânzări la Turkish Airlines.  

Ruta Cluj-Napoca – Istanbul a fost reluată după o pauză de aproape 22 de săptămâni, determinată de împrejurările răspândirii pandemiei de coronavirus (Covid-19).

Primele zboruri ale companiei au debutat în 2016, cu o frecvență de 4 zboruri / săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacității de zbor de la 4 la 7 frecvențe/săptămână, ca urmare a potențialului ridicat al ariei de acoperire aferentă AIAIC.

Zborurile spre destinația Istanbul vor fi operate în luna august cu o regularitate de 2 frecvențe/săptămână, urmând ca aceasta să crească gradual în perioada următoare. De pe Aeroportul Istanbul sunt asigurate numeroase conexiuni, de care pasagerii pot beneficia, către destinații din Europa, America, Orientul Mijlociu și Asia.

„Reluarea zborurilor Turkish Airlines este un prilej de bucurie pentru AIAIC și un nou pas pentru reducerea impactului negativ asupra traficului aerian, resimțit ca urmare a pandemiei Covid-19”, a spus Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al regiei clujene.

„Salutăm decizia Turkish Airlines privind reluarea zborurilor pe ruta Cluj-Istanbul. Ne bucurăm de faptul că pasagerii aeroportului vor putea beneficia din nou, de multiplele posibilități de conexiune oferite de unul dintre cele mai mari hub-uri aviatice internaționale, Istanbul New Airport”, a menționat directorul general al AIAIC, David Ciceo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centralele telefonice digitale VoIP care ajutǎ antreprenorii sǎ vândǎ mai mult şi sǎ nu mai piardǎ clienţi

Articolul următor

SIF Transilvania a investit în companii cu dividende constante

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share