Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Arc Parc Industrial intră în piața rezidențială

Investitorii de la parcul industrial din Dej au în plan intrarea pe zona rezidențială, prin construirea de locuințe pentru cei 3.500 de angajați care activează în acest perimetru.

 „Ţinta principală este să ne consolidăm poziţia de lideri zonali şi să demarăm primele proiecte rezidenţiale pentru cei peste 3.500 de angajaţi din zona parcului. Este o iniţiativă mai veche, pe care o vom readuce în prim-plan.

 Pentru că administrarea unui parc industrial presupune şi crearea infrastructurii de clădiri şi drumuri, suntem optimişti că, în cel mai scurt timp, vom reuşi să ne creăm propriile facilităţi de producţie de elemente prefabricate din beton“, spune Georgiana Pricop, chief business development officer la Arc Parc Dej.

Proprietarii parcului au demarat o investiţie de 12 milioane de euro pentru a construi 20.000 mp noi în parcul logistic, suprafaţă din care jumătate ar urma să fie gata până la sfârşitul anului viitor, potrivit ZF.

Adriana şi Ştefan Cristea, doi antreprenori din Cluj, mamă şi fiu, au început să construiască un incubator pentru afacerile în producţie în parcul industrial. Investiţia de 6,5 milioane de euro are ca scop susţinerea tinerilor antreprenori care vor să performeze în domeniul producţiei auto şi al componentelor. 

Cei doi antreprenori au inaugurat APD în 2005, care se întinde pe o suprafaţă de 40 ha. Din total, jumătate este ocupată cu clădiri – cuprinzând atât spaţii logistice, cât şi spaţii de producţie – iar cealaltă jumătate reprezintă teren liber. Societatea a avut afaceri de 8 milioane de lei în 2019.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] The Story of Wine (3) The Apold Gorgandin vineyard estate

Articolul următor

Turda își recuperează cinematografele: Tineretului și FoX

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share