Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turda își recuperează cinematografele: Tineretului și FoX

Municipiul Turda va deveni proprietar pe două dintre clădirile cinematografelor din oraș pe care vrea să le modernizeze. Prima dintre acestea este Tineretului, deja intabulată, care și va intra în reabilitare.

După ani de zile în care am făcut tot posibilul pentru a intra în posesia clădirilor fostelor cinematografe am reușit să obținem extrasul de carte funciară pentru clădirea Cinematografului Tineretului.

În perioada imediat următoare se vor realiza toți pașii necesari pentru demararea lucrărilor de reabilitare. Cinematografele din Turda au aparținut Regiei Autonome de Distribuție și Exploatare a Filmelor), ajungând în timp într-o stare avansată de degradare.

Aceste clădiri nu au putut fi folosite și modernizate de către administrația locală deoarece RADEF nu a dorit finalizarea procedurii de predare efectivă a clădirii.

Printr-un efort asumat al administrației s-a reușit într-un final intabularea edificiului, urmând ca în viitorul apropiat să se procedeze și la intrarea în posesia municipiului a Cinematografului FoX, din zona centrală a orașului, astfel încât să putem demara și aici lucrări de reabilitare” au precizat reprezentanții administrației locale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arc Parc Industrial intră în piața rezidențială

Articolul următor

Trenul de mare viteză Cluj – Episcopia, propus pentru fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share