Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Silcotub mizează pe studenți la uzina sa din Sălaj

Producătorul de țevi industriale TenarisSilcotub va finaliza programul său de internship de la fabrica din Sălaj.

Ultimele săptămâni din programul de internship de vară devin tot mai concentrate. Pe lângă proiectele aflate în curs de finalizare, în fabrica din Zalău, studenții au alocate sesiuni de dezvoltare personală, întâlniri cu mentorii și traininguri speciale, cum sunt cele de comunicare. 

Construim astfel nu doar cariere în inginerie, ci și personalități care pot face față provocărilor indiferent de viitorul loc de muncă”, a motivat conducerea companiei.

Premierul Ludovic Orban; ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, au purtat discuții în această vară cu conducerea fabricii de țevi din Zalău. Delegația a vizitat secția de țevi petroliere și centrul de componente auto-moto.

Producătorul de ţevi industriale, parte a grupului internaţional Tenaris, controlat de familia italiană Rocca, a realizat în 2019 afaceri de 505 milioane de euro. Societatea exportă 80% din producţie, principalii său clienţi fiind OMV Petrom, Exxon Mobile, Chevron, Autoliv.

Fabrica de la Zalău are o capacitate anuală de 250.000 tone oţel şi produce pentru industria energetică şi automotive. TenarisSilcotub e cel mai important producător de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici din țară, cu sedii în Zalău, Bucureşti, Câmpina, Călăraşi, Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

520 de milioane de euro, credite oferite firmelor mici de la Cluj

Articolul următor

Raport SVN: Piața rezidențială din Transilvania doboră noi recorduri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share