Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul va avea primul hotel Marriott

Viitorul hotel Courtyard by Marriott este în curs de edificare pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Proiectul, evaluat la 5,2 milioane de lei, va fi clasificat la 4*, va avea 100 de camere și un regim de înălțime de patru etaje, pe o suprafață de 2.600 mp, iar construcția se găsește acum la nivelul doi, conform ZIUA de CLUJ.

Courtyard avea în plan 30 de noi hoteluri, inclusiv în Marea Britanie, Franța, Germania. În prezent sunt 1.000 de hoteluri ce operează sub acest brand în 47 de țări. În Europa erau 63 de hoteluri Courtyard. 

Dintre marile lanțuri hoteliere la Cluj mai este prezent Hilton și în curând Radisson. În Europa, Marriott International este o companie americană multinațională de ospitalitate diversificată, care gestionează și francizează un portofoliu larg de hoteluri și unități de cazare aferente.

Fondată de J. Willard Marriott, compania este condusă acum de fiul său, președintele executiv Bill Marriott, și de președintele și directorul executiv Arne Sorenson. Marriott este cel mai mare lanț hotelier din lume, cu 30 de mărci cu 7.484 de proprietăți în 131 de țări și teritorii din lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

“Managementul nu înseamnă doar cărți, ci și foarte multă empatie” - Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, după 20 de ani de business

Articolul următor

Jazz Up Sea Festival revine la Constanța cu două concerte de jazz în ultimul weekend de vară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share