Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parking cu terasă verde și teren de sport la Cluj

Parking Mogoșoaia 9, din Cluj-Napoca, primul semiîngropat din România care dispune de terasă verde, teren de sport și spațiu de joacă, a fost finalizat în cartierul Mănăștur.

Acesta are 294 de locuri de parcare, două destinate persoanelor cu dizabilități, nouă mașinilor electrice (cinci cu echipament și patru fără echipament), 23 motocicletelor / mopedelor și 46 locuri pentru biciclete.

Pornind de la solicitările oamenilor din zonă, noul parking asigură în subteran autoturismele și scoate la suprafață natura și spațiile de recreere pentru clujeni. Este al optulea finalizat de către Primăria Cluj-Napoca și dispune de toate dotările și facilitățile unui parking modern.

 Detaliile tehnice ale proiectului sunt: regim de înălțime 2S+P, parțial 2S+P+E; suprafață de teren 3.910 mp; suprafață construită 3.046 mp; suprafață desfășurată 9.854 mp. Până la sfârșitul anului vor mai fi finalizate încă două parkinguri în Cluj-Napoca.

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Iernut – Chețani, aproape de finalizare

Articolul următor

UBB, produs de tehnologie virtuală cu americanii de la EON

Citește și:
Citeste mai mult

Rețeaua Sanovil se extinde la Bistrița

Grupul Sanovil, care înglobează o policlinică, două spitale, laborator de analize şi centru de imagistică, a realizat o…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
5
Share