Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Park & Ride de 11 milioane de euro lângă Aeroportul Cluj

Consiliul Județean (CJ) a inițiat licitația privind achiziționarea execuției lucrărilor de construcții la obiectivul de investiții Park & Ride. Acesta va fi realizat în vecinătatea Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

„Această investiție va contribui esențial la decongestionarea traficului și la o mai mare mobilitate în Cluj-Napoca, după modele care funcționează deja cu succes în marile orașe europene. Tocmai de aceea vom pune la dispoziție toate resursele necesare și vom urmări ca termenele de execuție să fie riguros respectate”, a precizat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Lucrările vor consta în amenajarea accesului din drumul național și a unei platforme pentru zona de parcare, cu 863 de locuri de parcare, accese auto și pietonale cu dotările aferente, dar și o stație de bike sharing cu tot ce presupune aceasta.

Este prevăzută și amenajarea unui terminal tip autogară, care va cuprinde corpurile C1 – clădire terminal și copertină, C2 – copertină autocare și piațetă publică. La C1, parterul va asigura spații de așteptare, recepție, cafenea, spații tehnice pentru desfășurarea în condiții optime a activităților specifice unui terminal, iar etajul va adăposti o zonă de servicii publice.

Durata estimată de execuție a lucrărilor este de maximum 16 luni de la data emiterii ordinului de începere a execuției lucrărilor, în care se va include și perioada de timp friguros.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 45,7 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Termenul limită de primire a ofertelor este 1 octombrie, cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic urmând să fie aleasă pe baza criteriului de atribuire „cel mai bun raport calitate-preț”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Strabag muncește la capacitate maximă pe Autostrada Transilvania

Articolul următor

Wallberg asigură finanțarea pentru Tower Two – al doilea turn rezidențial, cu un regim de înălțime de 16 etaje, din ansamblul XCity Towers

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share