București Real Estate Slider Ultimele stiri

Speedwell a semnat contractul cu Bog’Art pentru MIRO, noul proiect de birouri din București

Speedwell a desemnat Bog’Art în rolul de antreprenor general pentru MIRO, cel mai nou proiect de birouri al dezvoltatorului, localizat în nordul Bucureștiului.

MIRO le va oferi chiriașilor spații de birouri clasa A cu design premium și inovativ, alături de un mediu de lucru confortabil într-o clădire cu 5 etaje și o suprafață închiriabilă totală de 23.000 mp. Fiecare nivel are un floor plate de 4.750 mp, iar raportul parcărilor la suprafața închiriabilă este de 1:40.

Cu acces direct din DN1, proiectul beneficiază de vizibilitate si conexiune directă către centrul orașului, zonele de business și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Sustenabilitatea a fost întotdeauna o prioritate pentru proiectele Speedwell. Drept urmare, conceptul MIRO va obține certificările BREEAM Excellent și WELL, datorită eficienței energetice și folosirii celor mai moderne tehnologii, toate având scopul de a spori confortul angajaților la locul de muncă.

În prezent, proiectul a obținut autorizația de construire, iar lucrările pe șantier au început deja.

În ceea ce privește gradul de ocupare, aproximativ 40% din total a fost închiriat de KPMG, tranzacția fiind una dintre cele mai semnificative din ultimele luni. Angajații KPMG se vor putea muta în noul sediu la sfârșitul anului 2021.

Bog’Art este o companie de construcții și dezvoltare imobiliară și unul dintre cei mai mari antreprenori generali din România. Compania a devenit un lider de piață, capabil să finalizeze proiecte complexe și inovatoare la cele mai înalte standarde.

“Speedwell este o companie cunoscută pentru calitatea proiectelor sale. Pentru a ne atinge obiectivele, construim parteneriate solide cu colaboratori de încredere care ne oferă susținere pe parcursul procesului. Bog’Art este una dintre cele mai bune companii de construcții din România, cu o reputație binemeritată. Suntem convinși că împreună vom livra acest proiect, în parametrii de calitate și termenele stabilite.” a declarat Didier Balcaen, CEO și Co-Fondator Speedwell.

“Acest proiect complex, cu mare vizibilitate pe piața de real estate din București, vine în continuitatea colaborării noastre cu dezvoltatori experimentați precum Speedwell, cu care Bog’Art mizează pe parteneriate cu repetabilitate pe termen lung. Mai mult, MIRO susține portofoliul nostru de proiecte consacrat de clădiri de birouri reprezentative în Bucuresti.” a declarat Sorin Greu, CEO al companiei Bog’Art.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de proiectul de office din nordul capitalei, menționat mai sus.

Related posts

Accor and AXA launch a strategic partnership to offer unique medical assistance in hotels worldwide

Papuc Irina

Ce își doresc zălăuanii: să scape de rablele abandonate

Nora Dumitrescu

COVID-19: Comisia Europeană oferă până la 80 de milioane de euro companiei germane CureVac, ca să dezvolte cât mai rapid un vaccin

Papuc Irina

Unifarm cumpără din Coreea de Sud 2 milioane de teste rapide pentru depistarea Covid-19

Papuc Irina

E.ON și MOL vor dezvolta o rețea națională de 40 de stații de încărcare a vehiculelor electrice

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 1: Mircea Oltean, director general IRUM SA Reghin: “Pentru mine este o mândrie faptul că am reușit să salvez această fabrică”

Ligia Voro

Cadouri, evenimente si concerte la Noblesse Palace Christmas Fair, 6-8 decembrie 2018!

redactia

Transportul metropolitan din Brașov se extinde în alte patru localități

Papuc Irina

EXPO REAL 2018: innovative, international, informative

Ionut Oprea

NTT DATA Romania: Ce se întâmplă cu industria Automotive?

Ligia Voro

Start ONG oferă finanțare rapidă de 66.000 de euro în lupta cu COVID-19

Traian Dan

Medicover Romania are un nou director national de vanzari

redactia

Muncitorilor de la Silcotub li se verifică temperatura la poarta fabricii

Nora Dumitrescu

Constructorul a reînceput activitatea pe lotul 2 al autostrăzii Ogra – Campia Turzii

redactia

Cercetarea românească. OMS: Institutul OncoGen din Timișoara este singurul din România care testează un vaccin împotriva Covid-19

Ion Surdu

Antibiotice Iași va produce 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină, precum şi alte produse necesare sistemului sanitar din România

Ion Surdu

Clifford Chance Badea asistă grupul BNP Paribas la preluarea activelor locale ale grupului german IKB

Stefana Muresan

Transgaz, investiție de 360 de mil. euro pentru realizarea conductei ce va prelua gazele din Marea Neagră

Stefana Muresan

Parcelele de teren din Innovation City, scoase la închiriat

Nora Dumitrescu

150 de tineri experimentează educație prin aventură în România

Ligia Voro

Soluţii inovatoare de energie de la E.ON ca să te bucuri din plin de zona ta de confort

Ligia Voro

CBRE România l-a recrutat pe Gijs Klomp pentru funcția de Head of Investment Properties

Ligia Voro

Blue Air e interesată de construcția unui terminal de cargo la viitorul Aeroport din Brașov. „Această activitate lipsește în Transilvania”

Ion Surdu

65 de ani de activitate ai IRUM Reghin, aniversaţi prin lansarea primului tractor agricol românesc

redactia

1 comment

8 Septembrie: Sinteza (pozitiva) in constructii - Idei Arhispec 8 September 2020 at 16:50

[…] ! Speedwell a semnat contractul cu Bog’Art pentru MIRO, noul proiect de birouri din Bucuresti. MIRO le va oferi chiriasilor spatii de birouri clasa A cu design premium si inovativ, alaturi de un mediu de lucru confortabil intr-o cladire cu 5 etaje si o suprafata inchiriabila totala de 23.000 mp. Fiecare nivel are un floor plate de 4.750 mp, iar raportul parcarilor la suprafata inchiriabila este de 1:40. Sursa: transilvaniabusiness.ro […]

Reply

Leave a Comment