București Real Estate Slider Ultimele stiri

Speedwell a semnat contractul cu Bog’Art pentru MIRO, noul proiect de birouri din București

Speedwell a desemnat Bog’Art în rolul de antreprenor general pentru MIRO, cel mai nou proiect de birouri al dezvoltatorului, localizat în nordul Bucureștiului.

MIRO le va oferi chiriașilor spații de birouri clasa A cu design premium și inovativ, alături de un mediu de lucru confortabil într-o clădire cu 5 etaje și o suprafață închiriabilă totală de 23.000 mp. Fiecare nivel are un floor plate de 4.750 mp, iar raportul parcărilor la suprafața închiriabilă este de 1:40.

Cu acces direct din DN1, proiectul beneficiază de vizibilitate si conexiune directă către centrul orașului, zonele de business și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Sustenabilitatea a fost întotdeauna o prioritate pentru proiectele Speedwell. Drept urmare, conceptul MIRO va obține certificările BREEAM Excellent și WELL, datorită eficienței energetice și folosirii celor mai moderne tehnologii, toate având scopul de a spori confortul angajaților la locul de muncă.

În prezent, proiectul a obținut autorizația de construire, iar lucrările pe șantier au început deja.

În ceea ce privește gradul de ocupare, aproximativ 40% din total a fost închiriat de KPMG, tranzacția fiind una dintre cele mai semnificative din ultimele luni. Angajații KPMG se vor putea muta în noul sediu la sfârșitul anului 2021.

Bog’Art este o companie de construcții și dezvoltare imobiliară și unul dintre cei mai mari antreprenori generali din România. Compania a devenit un lider de piață, capabil să finalizeze proiecte complexe și inovatoare la cele mai înalte standarde.

“Speedwell este o companie cunoscută pentru calitatea proiectelor sale. Pentru a ne atinge obiectivele, construim parteneriate solide cu colaboratori de încredere care ne oferă susținere pe parcursul procesului. Bog’Art este una dintre cele mai bune companii de construcții din România, cu o reputație binemeritată. Suntem convinși că împreună vom livra acest proiect, în parametrii de calitate și termenele stabilite.” a declarat Didier Balcaen, CEO și Co-Fondator Speedwell.

“Acest proiect complex, cu mare vizibilitate pe piața de real estate din București, vine în continuitatea colaborării noastre cu dezvoltatori experimentați precum Speedwell, cu care Bog’Art mizează pe parteneriate cu repetabilitate pe termen lung. Mai mult, MIRO susține portofoliul nostru de proiecte consacrat de clădiri de birouri reprezentative în Bucuresti.” a declarat Sorin Greu, CEO al companiei Bog’Art.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de proiectul de office din nordul capitalei, menționat mai sus.

Related posts

Schemă de ajutor de 1,5 mil. euro pentru promovarea vinurilor în străinătate

Stefana Muresan

Ilan Laufer: Companiile românești pot obține, prin Smart Start USA, de la 50.000 de dolari pentru afaceri pe piața americană

Stefana Muresan

Mihai Daraban: Ar trebui să stopăm orice ieșire de buștean sau cherestea din România

redactia

Biserica Densuş din Hunedoara, cea mai veche biserică de piatră din ţară

Stefana Muresan

Metodologia de solicitare și eliberare a Certificatelor de Situație de Urgență, publicată

Ligia Voro

Compania unui sătmărean construiește casele milionarilor din Londra. Ciorba Construction, premiată cu aur de o organizaţie susţinută de Guvernul Marii Britanii

redactia

Ministerul agriculturii declară război usturoiului chinezesc: Cultivatorii locali ar putea fi sprijiniți cu 1.000 de euro pe hectar, ca să se impună pe piață

redactia

Orașele Ardealului au cea mai bună guvernare electronică din țară

Nora Dumitrescu

„Brukenthalfest”: Trei săptămâni de petrecere în grădinile Palatului Brukenthal Avrig

Ion Surdu

DPD Romania has launched DPD Collect, a quick and flexible solution to send and collect parcels

redactia

Sorin Scarlat, noul director general al CNAIR

Ligia Voro

Restaurantele McDonald’s se bucură de un nou sistem digital integrat, realizat de către NTT DATA Romania prin implementarea soluției SAP S/4HANA

Stefana Muresan

Burse școlare pentru elevii orădeni prin programul „Make IT in Oradea”

Traian Dan

Ministrul Finanțelor: Statul poate suporta 2 luni șomajul tehnic în cazul companiilor afectate direct

Ion Surdu

Kinderpedia, cea mai inovativă platformă digitală pentru educație, devine sistemul operațional principal în toate unitățile Maple Bear din Europa Centrală și de Est

Papuc Irina

Turcii de la Durmazlar vor să participe la licitații pentru tramvaie în Arad, Timişoara, Brăila şi Craiova

Stefana Muresan

NOTE FURNITURE, mobilier din lemn masiv de cea mai înaltă calitate

Tirdea Ionut

Cristina Pardi, Head of New Business: “Filosofia NTT DATA Romania are în centrul său clientul, viziunea și echipa”

redactia

Priaevents și TeraPlast organizează conferința online „Pria Challenges and Opportunities for Industry”

Papuc Irina

Romanian Hospitality Awards: Baracca din Cluj, cel mai bun restaurant din Romania

redactia

Produse locale versus produse de import. Ce pun în coș românii atunci când merg la magazin

Papuc Irina

ARTmania Events, compania care s-a ocupat de vizita Papei Francisc la Blaj, la bilanț

Ligia Voro

Helios Phoenix: We are continuously looking at BTS projects

Ionut Oprea

A fost scoasă la licitație Supervizarea Secțiunii 1 și 5 ale Autostrăzii Sibiu Pitești

Ligia Voro

Leave a Comment