Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce tipuri de cuptor pentru pizza vă oferă un furnizor profesionist?

cuptor pizza

Pizza este apreciată de toată lumea, de la copii la bunici, și consumată în toate colțurile Pământului, din Italia până în Australia și din Statele Unite ale Americii până în Africa de Sud. În România, acest preparat este printre cele mai popular atunci când vine vorba de ieșirile în oraș și livrările de mâncare la domiciliu.

Totuși, chiar dacă toată lumea iubește pizza, acest lucru nu înseamnă că toți știu să o și prepare. Deși rețeta nu este una tocmai dificilă, detaliile fac diferența în ceea ce privește consistența și frăgezimea blatului, dar și echilibrul și savoarea ingredientelor.

Dacă tocmai v-ați deschis sau intenționați să puneți bazele unui restaurant specializat în pizza în zona Transilvaniei, nu putem decât să vă felicităm. Chiar și în contextul economic actual, aceasta reprezintă una dintre cele mai bune investiții, având în vedere apetența conaționalilor pentru preparatul originar din Napoli.

Totuși, pentru a vă asigura că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor și serviți clienților dumneavoastră produse de înaltă calitate, vă recomandăm să investiți într-un cuptor pizza. Fresco Expert, care susține geniul în bucătăriile profesionale din România de peste 25 de ani, vă pune la dispoziție numeroase modele.

 

Toate tipurile de cuptoare profesionale din oferta proiectului Fresco provin de la branduri renumite la nivel internațional, ceea ce le garantează fiabilitatea, durabilitatea, dar și un consum redus de energie electrică.

Mai mult decât atât, furnizorul vă oferă nu numai produsele propriu-zise, ci și servicii de consultanță, livrare, montaj, training și servicii post-livrare. Astfel, echipamentele vor fi puse în funcțiune imediat după livrare și veți avea certitudinea că acestea vor fi folosite la potențialul maxim de către angajații localului dumneavoastră.

Iată, în continuare, câteva modele de cuptor pentru pizza de la Fresco, alături de specificațiile tehnice și alte detalii importante pe care e bine să le luați în considerare la achiziție:

  1. Cuptor pizza electric – preț 5.932 de lei 

Acest model poate coace simultan până la 12 pizza cu un diametru de 32 de centimetri fiecare, 6 în fiecare compartiment. Cuptorul este dotat cu comandă mecanică și furnizează temperaturi de până la 450 de grade Celsius;

  1. Cuptor pizza pe gaz – preț 11.931 de lei

Acest cuptor are capacitatea de 9 pizza de 30 de centimetri. Echipamentul este dotat cu termostat de siguranță și arzătoare controlate individual, iar temperatura din interior poate atinge 400 de grade Celsius;

  1. Cuptor pizza pe lemne – preț 15.918 lei

Acest cuptor pe lemne, cu fațadă din oțel inoxidabil, are un diametru al vatrei de 1,1 metri și poate coace 4-5 pizza simultan. Suportul este inclus în preț;

  1. Cuptor pizza tip tunel – preț 22.902 lei

Nu în ultimul rând, acest model electric ventilat, de tip tunel, are control digital și capacitatea de nu mai puțin de 145 de pizza pe oră. Temperatura generată în interior este de 320 de grade Celsius, iar puterea acestui cuptor – 7,9 kW. Toate cele patru modele prezentate au garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă).

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pensiunea Sofia - popas pentru călător și refugiu pentru sătmărean

Articolul următor

Festivalurile Untold și Neversea se vor organiza în 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share