Uncategorized

Ce tipuri de cuptor pentru pizza vă oferă un furnizor profesionist?

Pizza este apreciată de toată lumea, de la copii la bunici, și consumată în toate colțurile Pământului, din Italia până în Australia și din Statele Unite ale Americii până în Africa de Sud. În România, acest preparat este printre cele mai popular atunci când vine vorba de ieșirile în oraș și livrările de mâncare la domiciliu.

Totuși, chiar dacă toată lumea iubește pizza, acest lucru nu înseamnă că toți știu să o și prepare. Deși rețeta nu este una tocmai dificilă, detaliile fac diferența în ceea ce privește consistența și frăgezimea blatului, dar și echilibrul și savoarea ingredientelor.

Dacă tocmai v-ați deschis sau intenționați să puneți bazele unui restaurant specializat în pizza în zona Transilvaniei, nu putem decât să vă felicităm. Chiar și în contextul economic actual, aceasta reprezintă una dintre cele mai bune investiții, având în vedere apetența conaționalilor pentru preparatul originar din Napoli.

Totuși, pentru a vă asigura că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor și serviți clienților dumneavoastră produse de înaltă calitate, vă recomandăm să investiți într-un cuptor pizza. Fresco Expert, care susține geniul în bucătăriile profesionale din România de peste 25 de ani, vă pune la dispoziție numeroase modele.

 

Toate tipurile de cuptoare profesionale din oferta proiectului Fresco provin de la branduri renumite la nivel internațional, ceea ce le garantează fiabilitatea, durabilitatea, dar și un consum redus de energie electrică.

Mai mult decât atât, furnizorul vă oferă nu numai produsele propriu-zise, ci și servicii de consultanță, livrare, montaj, training și servicii post-livrare. Astfel, echipamentele vor fi puse în funcțiune imediat după livrare și veți avea certitudinea că acestea vor fi folosite la potențialul maxim de către angajații localului dumneavoastră.

Iată, în continuare, câteva modele de cuptor pentru pizza de la Fresco, alături de specificațiile tehnice și alte detalii importante pe care e bine să le luați în considerare la achiziție:

  1. Cuptor pizza electric – preț 5.932 de lei 

Acest model poate coace simultan până la 12 pizza cu un diametru de 32 de centimetri fiecare, 6 în fiecare compartiment. Cuptorul este dotat cu comandă mecanică și furnizează temperaturi de până la 450 de grade Celsius;

  1. Cuptor pizza pe gaz – preț 11.931 de lei

Acest cuptor are capacitatea de 9 pizza de 30 de centimetri. Echipamentul este dotat cu termostat de siguranță și arzătoare controlate individual, iar temperatura din interior poate atinge 400 de grade Celsius;

  1. Cuptor pizza pe lemne – preț 15.918 lei

Acest cuptor pe lemne, cu fațadă din oțel inoxidabil, are un diametru al vatrei de 1,1 metri și poate coace 4-5 pizza simultan. Suportul este inclus în preț;

  1. Cuptor pizza tip tunel – preț 22.902 lei

Nu în ultimul rând, acest model electric ventilat, de tip tunel, are control digital și capacitatea de nu mai puțin de 145 de pizza pe oră. Temperatura generată în interior este de 320 de grade Celsius, iar puterea acestui cuptor – 7,9 kW. Toate cele patru modele prezentate au garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă).

 

Related posts

~Video 4

Transilvania Business

Top 5 incasari din tenisul masculin

Tirdea Ionut

,,Gambling Market-Global Outlook and Forecast 2018-2023’’ indică o creștere semnificativă a valorii pieței mondiale de gambling în următorii cinci ani

Tirdea Ionut

„Tax & Finance Forum” pentru prima dată la Cluj-Napoca

Ionut Oprea

7 beneficii pe care ofertele de pariuri online le pun la dispoziție în prezent!

A. I.

Gala Premiilor ABSL își așteaptă câștigătorii

Ionut Oprea

Bistrița Năsăud: Un artist a creat un sat tradiţional la poalele Munţilor Rodnei

redactia

 AFI Europe a pus piatra de temelie a celui de-al treilea centru comercial al companiei in Romania

Ionut Oprea

Moderatia, cuvantul de ordine atunci cand vine vorba despre pariuri online!

A. I.

Poșta Română- profit brut de 12,3 milioane de lei

Stefana Muresan

Ryanair vrea să opereze curse low cost de pe aeroportul din Sibiu

Stefana Muresan

Regulile de igienă orală pe care trebuie să le respecți dacă porți un aparat dentar!

A. I.

Brandul THC pariază pe piața românească și se bucură în paralel de succesul internațional

Tirdea Ionut

Cât câştigă un deputat

Stefana Muresan

Renault oferă noi drumuri pentru mobilitate

A. I.

Extinderea cotei 0% de TVA – pe agenda Guvernului

Stefana Muresan

Class not Mass Fashion & Design Market

Ionut Oprea

Care sunt tipurile de pariuri sportive disponibile în prezent?

A. I.

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

~Video 2

Ce este si cum va schimba lumea tehnologia 5G

Tirdea Ionut

NTT, 52 de ani de activitate

Tirdea Ionut

Peste 7000 de persoane la Sibiu Jazz Festival 2017

Raluca Ursu

Îngrijorare în Las Vegas, după apariția primului caz de coronavirus

Tirdea Ionut

Leave a Comment