Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Construirea accesului la parcul Tetarom 5, scoasă la licitație

Consiliul Județean Cluj (CJ) a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP) anunțul privind licitarea lucrărilor de execuție a infrastructurii de acces la viitorul parc industrial Tetarom 5, din comuna Luna.

“E un nou pas înainte în realizarea acestui parc industrial ce va genera beneficii enorme pentru întreaga zonă, inclusiv numeroase locuri de muncă bine plătite pentru locuitorii din Câmpia Turzii, Turda și din comunele limitrofe“, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

În baza acordului încheiat cu Primăriile Câmpia Turzii și Luna, CJ și-a asumat realizarea infrastructurii de acces capabile să asigure funcționarea în parametrii optimi a activității parcului de 115 ha.

Având în vedere amploarea investiției, vor fi realizate conexiuni la cele mai importante două artere rutiere care străbat zona: Drumul Național 15 (DN 15) și Autostrada Transilvania (A3) Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea.

Pe lângă calea de acces de 1,92 km care asigură legătura DN 15 la A3, vor mai fi construite un sens giratoriu la intersecția cu DN15, un acces simplu la A3 și, în ultimă fază, un pod peste râul Arieș, de 151 m, cu o lățime de 13 m.

Valoarea acestui contact de lucrări este de 34 de milioane de lei fără taxa pe valoarea adăugată, CJ Cluj aprobând deja în iunie finanțarea multianuală din fondurile proprii ale instituției.

Lucrările de execuție vor dura maximum 16 luni de la data emiterii ordinului de începere, interval care va include și perioada de timp rece. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 octombrie, iar criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UPU Oradea își va relua activitatea în corpul de clădire reabilitat, la 1 noiembrie

Articolul următor

Expoziție aniversară la 140 de ani de BNR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share