Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișorenii de la Contakt își deschid magazine în Transilvania

Cluj-Napoca, Brașov și Turda se numără printre viitoarele orașe în care va fi prezent lanțul de accesorii pentru dispozitive mobile.

Contakt a deschis anul acesta 18 unități noi, ajungând la 200 active la nivel național și a ajuns la afaceri anuale de 63 de milioane de lei anul trecut. Noi unități vor deveni funcționale și în București, Brașov, Galați, Ploiești.

Investițiile din 2019, de 2,8 milioane de lei, au vizat deschiderea a 28 de locații noi, dezvoltarea noii platforme a magazinului online, amenajarea unei hale logistice, reînnoirea flotei auto.

„Deși prima parte a anului a fost marcată de o perioadă mai dificilă în contextul provocat de pandemie, previziunile pentru 2020 sunt per total optimiste. Estimăm o cifră de afaceri apropiată celei din 2019 și o rată a profitului mai ridicată”, a declarat directorul general Cristian Gheran.

În topul orașelor care au generat cele mai multe vânzări în primele șapte luni ale anului se află București, Cluj-Napoca și Timișoara, urmate de Brașov și Iași. Printre categoriile de produse cu cele mai multe solicitări din partea clienților se numără foliile de protecție, husele, dar și produsele de conectică.

Contakt, grup fondat în Timișoara, reunește două branduri de retail: Contakt și Hoco, cu 200 de unități deschise în București și 36 de județe, în locații stradale cât cele mai importante galerii comerciale. Grupul controlat de antreprenorii români Darius Petric, Cosmin Preda și Marcel Ioftor numără 520 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sistem IoT pentru ridicarea prioritară a deșeurilor din Cluj

Articolul următor

Aerogara din Cluj va avea cale de rulare de 15 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share