Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hornbach investește 28,5 milioane de euro în magazinul inaugurat la Oradea

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, își extinde rețeaua din România și anunță inaugurarea celui de-al șaptelea magazin, la Oradea.

Bogdan Zgură a spart zidul Hornbach

Inauguarea magazinului s-a făcut într-un mod inedit, prin spargerea unui zid de către directorul regional Hornbach, Bogdan Zgură. La inaugurare a participat și primarul Ilie Bolojan, care a mulțumit investitorului că a ales Oradea.

Magazinul din Oradea este amplasat pe un teren de 5,4 hectare, are o suprafață de circa 23.000 de metri pătrați și include un Drive In pentru materiale de construcții, unde clienții pot intra cu mașina și încărca direct produsele dorite, o zonă dedicată articolelor de grădină și animalelor de companie, dar și departamente cu produse electrice, materiale de construcții, de feronerie, gresie și pardoseli, decorațiuni interioare, un centru de înrămări tablouri și unul de mixat vopsele și o expoziție cu articole destinate camerei de baie.

Peste 100 de angajați vor oferi clienților sfaturi competente și servicii extinse, cele mai căutate fiind serviciile de montaj, debitare lemn, confecționare perdele, înrămări tablouri și transport.

De altfel, pe lângă magazinul fizic, clienții din Oradea și din toată țara au acces și la magazinul online, accesând site-ul www.hornbach.ro.

Un avantaj al magazinelor Hornbach îl constituie serviciul de Rezervare & Ridicare, prin care clienții pot rezerva produsele online și apoi le pot ridica din magazin în doar patru ore de la emiterea comenzii sau oricând în următoarele trei săptămâni. De asemenea, există posibilitatea de a comanda online din cele peste 60.000 de produse cu livrare acasă oriunde în România.

Pe lângă cele enumerate mai sus, clienții din Oradea vor avea acces și la serviciul de self-scan. Acesta va scurta și mai mult timpul petrecut în magazin, deoarece, prin simpla instalare a aplicației mobile Hornbach, clienții își vor putea scana singuri produsele, iar apoi vor plăti rapid, cu ajutorul codului QR generat automat, la casele de marcat.

Noul magazin Hornbach, situat pe Calea Sântandrei nr. 2, va fi deschis pentru public începând cu data de 30 septembrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul test rapid Bosch pentru coronavirus oferă rezultate fiabile în 39 de minute. Cel mai rapid test PCR din lume pentru SARS-CoV-2

Articolul următor

Fermierii vor declararea stării de calamitate și amânarea ratelor prin două ordonanțe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share