Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Portland, specificații tehnice avansate în J8 Office Park, în contextul COVID-19

DCIM/100MEDIA/DJI_4433.JPG

Portland Trust anunță integrarea unor noi specificații tehnice în proiectul J8 Office Park, pe care îl dezvoltă în zona Jiului, din București.

J8 este un nou parc de birour cu o suprafață totală de 46.000 mp închiriabili, al cărui chiriaș principal este compania Ubisoft, care va ocupa 28.000 mp. Antreprenorul general Bog’art a finalizat recent structura proiectului și a demarat lucrările la fațada ansamblului format din două clădiri.

Caracteristicile inovatoare de siguranță și sănătate, integrate de Portland Trust în proiectul J8 Office Park, includ: aport de 100% aer proaspăt, un sistem de filtrare avansată și dezinfectarea cu lumină ultravioletă UV-C a aerului proaspăt, care împreună asigură un mediu de lucru cu adevărat sigur și igienic. Lumina ultravioletă UV-C, introdusă în sistemul de ventilație și în lifturi, sterilizează aerul și suprafețele și asigură o protecție ridicată împotriva virusurilor cum este SARS-CoV-2, precum și a altor agenți patogeni. În plus, a fost introdus și un sistem de acces fără atingere care include recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor, porți automate de acces și intrare în ascensoare, fără a fi nevoie de apăsarea butoanelor.

Iain Seller, Șeful Departamentului de Construcții al Portland Trust, a declarat: „Sănătatea și confortul chiriașilor noștri sunt de o importanță capitală pentru noi, motiv pentru care investim continuu în îmbunătățirea designului și a specificațiilor acestui proiect. Folosim materiale anti-bacteriene și sisteme de ventilare a aerului la standarde medicale, pentru a ne asigura că toți angajații firmelor care vor lucra în clădirile J8 vor avea totală încredere în mediul în care își desfășoară activitatea.”

Proiectul J8 Office Park va fi finalizat în vara lui 2021 și va fi primul dintr-o nouă generație de clădiri de birouri care oferă un nivel de igienă și siguranță superioare celor de până acum, protejând angajații împotriva virusurilor și bacteriilor care se transmit pe calea aerului.

Portland Trust se concentrează și pe confortul chiriașilor, astfel că pe lângă inovațiile tehnice, J8 va include și o sală de fitness, un magazin alimentar, două centre medicale, precum și un restaurant și o cafenea. De asemenea, vor exista stații de încărcare pentru vehicule electrice și o zonă de stocare securizată pentru 200 de biciclete, dotată cu vestiare și dușuri.

Portland Trust este un dezvoltator imobiliar important și investitor, activ în Europa Centrală și de Sud-Est de peste 20 de ani.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stadionul Arcul de Triumf, monitorizat printr-o soluție tehnologică digitală marca SIXENSE România

Articolul următor

Tot ce trebuie să știi despre tabla magnetică

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share