Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Street Food Festival Oradea se amână

Organizatorii evenimentului, împreună cu autoritățile locale, au decis ca evenimentul programat la finalul acestei săptămâni să nu mai aibă loc. Creșterea accelerată a numărului de cazuri de COVID -19 din ultimele zile și cele aproape 3000 de cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore au influențat decizia luată și anunțată azi de către organizatori pe pagina evenimentului.

În urma ultimelor anunțuri legate de situația la nivel național privind cazurile de COVID-19, am decis ca Street FOOD Festival Oradea 2020 să se amâne. E o decizie dificilă, dar luată din rațiuni de siguranță, împreună cu autoritățile locale.

Când contextul va permite planificarea evenimente, vom reveni cu informații despre noua dată a evenimentului. Aveți grijă de voi. Să ne revedem sănătoși și veseli cât de curând”, au scris reprezentanții festivalului pe pagina de facebook a evenimentului.

Organizatorii promit să revină în 2021 cu un eveniment frumos, conform tradiției Street FOOD Festival.

Sperăm ca anul viitor să fie unul mai fericit pentru lumea evenimentelor, iar când ne vom relua activitatea, Oradea va fi cu siguranță în topul priorităților noastre”, a precizat Nely Borza – Managing Partner Why Not.

Pe pagina evenimentului este anunțată ca dată probabilă pentru Oradea, 1 – 2 aprilie 2021.

Total
2
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect pilot de strategie urbană pentru cartierul Rogerius din Oradea

Articolul următor

Dezvoltată la Brașov, Mondly a început o colaborare cu Universitatea Oxford. Mari companii testează aplicația pentru angajații săi

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
2
Share