Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bihorenii s-au întâlnit cu mașinile de epocă la Retro Parada Toamnei 2020

De la an la an, numărul mașinilor de epocă este tot mai mare la evenimentele dedicate lor. Și la Retro Parada Toamnei 2020, eveniment organizat de Retro Mobil Club Oradea, sâmbătă, 10 octombrie 2020, în parcarea de la Lotus Retail Park au fost prezente circa 50 de automobile vechi din Bihor și județele învecinate. „Sunt între 40 și 50 de mașini de epocă participante. Peste așteptările noastre. Sunt din Oradea, Hunedoara, Caransebeș, Satu Mare. Le mulțumim că și-au făcut timp să participe la evenimentul nostru. De la an la an suntem tot mai muți în club. Sunt tot mai multe manifestări. Dacă în urmă cu câțiva ani erau organizate doar două evenimente, acum în fiecare an organizăm cinci – șase manifestări pe an. Ieșim la plimbări, la iarbă verde, se organizează «Raliul vinului»”, a precizat Adrian Farcaș, coorganizator.

Astfel, în expoziția de la Oradea au putut fi văzute un Mitsubishi Eclipse, un Triumph Spitfire din 1976, un Ford Mustang din 1967, un GAZ din 1964, o Volga din 1968, un Ford Capri din 1974, mai multe autoturisme Mercedes, Trabant, Fiat și tradiționalele Dacii.

Fiecare mașină are povestea ei, care spusă cu nostalgie de proprietari, îi farmecă pe vizitatorii tot mai mulți și ei, de la an la an.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Americanii promit conectarea Mării Baltice cu Marea Neagră printr-o autostradă și cale ferată: de la Gdansk la Constanța

Articolul următor

Zalău Value Centre, gazdă pentru produsele locale din Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share