Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mall-urile Clujului și-au mutat restaurantele în aer liber

Marile complexe comerciale din Cluj, Iulius Mall și Vivo Center, au anunțat că, din cauza măsurilor antipandemie, și-au transferat partea de foodcourt în zona exterioară.

“Punem siguranța ta pe primul loc, de aceea măsurile de distanțare fizică și de protecție sunt respectate, mesele sunt dezinfectate periodic și amplasate la o distanță de cel puțin 2 m, personalul poartă măști și mănuși de siguranță, iar la dispoziție sunt facilități pentru igienizarea mâinilor”, asigură conducerea Iulius.

“Alege mâncarea ta favorită din meniurile variate ale food court-ului nostru și savureaz-o în zona exterioară de relaxare sau în regim take away. Menținem în continuare toate recomandările ce țin de siguranța ta, totul pentru ca tu să te bucuri de o experiență de shopping completă”, le transmit clienților reprezentanții Vivo.

Mai multe restaurante din Cluj-Napoca au luat decizia prelungirii funcționării teraselor adiacente, în contextul noilor restricții.

Instituția Prefectului Cluj a anunțat că, pentru a reduce numărul de îmbolnăviri cu coronavirus, din 12 octombrie se închid restaurantele și cafenele în interior, pe o perioadă de 10 zile, cu posibilitate de prelungire, din pricina incidenței de peste 1,5 la 1.000 de locuitori a infectărilor cu Covid-19.

Decizia privește municipiul Cluj-Napoca și localitățile Apahida, Căianu, Cășeiu, Câțcău, Cuzdrioara, Feleacu, Florești, Mintiu Gherlii, Mociu, Săcuieu, Sâncraiu, Sic, Vad, conform Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Guvernul a prezentat o serie de măsuri fiscale pentru sprijinirea antreprenorilor din acest sector luate după decizia de a închide restaurantele la interior, încât să fie diminuat impactul efectul crizei sanitare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

E.ON și Samus TEC Dej, parteneri într-un proiect de producere a energiei fotovoltaice 

Articolul următor

Startup-ul medical Oncochain, în căutarea unei finanțări de 200.000 Euro pe SeedBlink

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share