Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mircea Groza, onorat cu premiul de excelență GastroArt

Cel mai cunoscut gastronom din județul Sălaj, Mircea Groza, a obținut, în cadrul GastroArt 2020, premiul de excelență pentru păstrarea tradițiilor culinare.

Premiile de excelență GastroArt reprezintă recompensarea simbolică a celor care construiesc, perseverează, inovează și dezvoltă gastronomia românească tradițională sau modernă. Cum acest an a fost diferit față de ceilalți s-au decernat premii unor personalități, dar și unor restaurante, pentru întreaga activitate.

Premiul de excelență în cercetare gastronomică a fost atribuit lui Mircea Groza, pentru întreaga activitate dedicată păstrării tradițiilor culinare din județ Sălaj și nu numai, conform Magazin Sălăjean. Premiile GastroArt se decernează împreună cu Premiile Vinul.ro, chiar dacă anul acesta nu s-a putut organiza o gală.

Mircea Groza a absolvit Liceul Teoretic Hida, după care s-a specializat în turism intern și internațional. A absolvit Facultatea de Geografie a Turismului, iar apoi a urmat un masterat privind influența schimbărilor climatice asupra calității produselor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, ambele din Cluj-Napoca.

Acum activează în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus. Timp de cinci ani a gătit la Divanul Degustătorilor de Film și Artă Culinară de la Cetate, în organizarea lui Mircea Dinescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare companie informatică din Cluj trece la recrutări în Mureș

Articolul următor

CBRE lansează servicii omnichannel de retail și industrial

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share