Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marea demolare de la Cluj. Parkinguri în loc de garaje de cartier

La Cluj-Napoca au fost semnate sute de somații cu privire la demolarea garajelor din cartierele municipiului, strategia locală fiind de construire de parkinguri pe mai multe niveluri, cu amenajări de spații verzi în spațiile disponibilizate.

În această etapă sunt vizate 798 de garaje din care 182 se află în cartierul Între Lacuri, iar restul de 616, în cartierul Mănăștur. Proprietarii vor putea să le demoleze până în luna martie. În caz contrar, primăria va desfășura această procedură, proprietarii suportând cheltuielile în valoare de circa 4.000 lei. Străzile incluse în proiect sunt

Tulcea, Mureșului, Aurel Vlaicu, Nirajului (Între Lacuri), Calea Florești, Aleea Brateș, Tășnad, Bucium, Primăverii, Agricultorilor, Grigore Alexandrescu, Padin, Micuș, Arinilor (Mănăștur). „Activitatea de demolare a garajelor din municipiu continuă cu scopul de a reda cartierelor spații publice, spații de agrement, locuri de parcare suplimentare și o calitate a vieții mai bună”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc.

Asociația Pro Infrastructură (API) a prezentat imagini cu patru parking-uri programate în Cluj-Napoca. “Salutăm astfel de investiții în zonele urbane aglomerate din România, unde lipsa spațiilor verzi și a parcărilor insuficiente provoacă numeroase neajunsuri cetățenilor”, consemnează API.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Camera de Comerț și Industrie a României realizează Topul Național al Firmelor 2020

Articolul următor

Mai multe curse low-cost de pe aeroportul din Someșeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share