Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un startup românesc ce a produs un motor de căutare cu tehnologia machine learning primeşte o finanţare de 1,5 milioane dolari

Startup-ul românesc Soleadify, un motor de căutare pentru companii, folosit de echipe de marketing și vânzări pentru a-și găsi clienți şi care foloseşte tehnologia machine learning pentru a crea bazele de date, primeşte o finanţare de 1,5 milioane dolari.

“Primul dintre produsele companiei este un motor de căutare care actualizează peste 40 de milioane de profiluri de business utilizate în prezent de sute de companii din SUA, Europa și Asia pentru activități de vânzare și marketing”, scrie TechCrunch, citat de startupcafe.ro.

Finanţarea vine de la fondurile GapMinder Venture Partners și DayOne Capital, precum și de la mai mulți business angels, o parte prin platforma de crowdfunding Seedblink.

Startup-ul intenționează să utilizeze fondurile obţinute pentru a-și îmbunătăți tehnologia, a construi parteneriate și a-și extinde capacitățile de marketing, potrivit sursei citate.

Soleadify a fost fondată în anul 2018 de către trei prieteni – Florin Tufan, Mihai Vinaga și Sorina Vlășcean.

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Photo credits TIFF – Vlad Cupsa

Tudor Giurgiu despre cinema, modă și stilul vestimentar atipic care îi definește imaginea. „Costumele Tudor Tailor au personalitate, una care aduce destul de mult cu îndrăzneala TIFF-ului” 

Articolul următor

Pandemia accelerează deciziile marilor orașe cu privire la limitarea traficului și extinderea spațiului pentru bicicliști și pietoni

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
5
Share