Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noua bază de cereale de la Sânpaul s-a pus pe angajări

Societatea clujeană East Silodep, membră a grupului East, a început o campanie de recrutare pentru depozitul său din comuna mureșeană Sânpaul, obiectiv dat în folosință în octombrie.

Aceasta a deschis baza de cereale din județul Mureș. Recrutările vizează posturile de lăcătuș mecanic și operator la silozul de cereale. Angajatorul se orientează spre persoane cu studii medii, absolvite la profil tehnic – mecanic, având cunoștințe despre sistemele de lucru din agricultură și de operare pe calculator.

Societatea a lansat în vară și un concurs pentru postul de laborant. La începutul anului, conducerea acesteia preciza că lucrările de construcțiela silozurile sale vor continua în ciuda pandemiei de coronavirus. Grupul East este un trader de cereale controlat de mai mulţi antreprenori din Ungaria și România.

Compania a fost înfiinţată în 2007, având activitate în domeniul comerțului cu cereale, semințe oleaginoase și a plantelor furajere, preponderent pe piața din cele două țări. La Cluj funcționează, din acest grup, firmele East Grain, cu afaceri anuale de 302 milioane de lei anul trecut, și East Silodep, înființată mai recent.

UBM și Oprea Avicom sunt alte două societăți participante la o investiție de 15 milioane de euro în Sânpaul, pentru înființarea unei fabrici de nutrețuri combinate. Unitatea de producție este cea mai mare fabrică de furaje independentă (ce nu produce pentru consum propriu) din țară, cu o capacitate de 220.000 tone pe an.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eurostat: România a importat cele mai multe laptopuri în prima jumătate a anului

Articolul următor

Apele Române instalează gărdulețe vegetative pe văile Ardealului

Citește și:
Citeste mai mult

Viață lungă, vie Via Transilvanica

În 2018, atunci când România celebra 100 de ani de la Marea Unire, Tășuleasa Social, organizația originară din…
Citeste mai mult

CESAROM a lansat Pro Club

Noua platformă online este dedicată profesioniștilor din domeniul construcțiilor și amenajărilor. Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share