Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Exportatorii de top ai Maramureșului: Aramis, Eaton, Universal Alloy

Fabrica de mobilă băimăreană Aramis Invest a fost desemnată drept cel mai mare exportator din județul Maramureș anul trecut.  

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a premiat excelența în mediul de afaceri județean “în semn de recunoștință și apreciere pentru rezultatele pozitive și onorante înregistrate de companiile maramureșene în 2019”. Topul Firmelor Maramureșene (TFM) a fost organizat în premieră online.

117 firme din județ, recent intrate pe piață, aflate la prima participare sau veterane atât în mediul de afaceri, cât și în competiție au fost premiate pentru performanță, progres, viziune și rezultatele deosebite obținute în 2019, “un an în care s-a vorbit încă de creștere economică”, potrivit conducerii CCIM.

În cadrul ediției din acest an, s-au acordat premii speciale pentru managerul anului – Jan Hindrick de Boer (Print Masters) și femeia manager a anului – Mica Șvab (TL Plus Media). Topul exportatorilor din judetul Maramureș are pe primele locuri societățile Aramis Invest, Eaton Electro Producție și Universal Alloy Corporation.

Evenimentul a fost prezentat de președintele CCIM, Florentin Tuș, urmat de mesajue adresate de președintele CCI, Mihai Daraban. “TFM va rămâne evenimentul dedicat companiilor care prin rezultatele activității lor reușesc să aducă plusvaloare economiei județului, iar pentru acest lucru ne vom arăta prețuirea, respectul și solidaritatea indiferent de contextul economic.

Vă felicităm și vă dorim succes și pe mai departe în activitatea dvs, putere de muncă și viziune în relațiile de afaceri”, le-a transmis Tuș investitorilor. Acesta a susținut o prezentare a stării economice a județului Maramureș și a moderat webinarul ”Tendințe fiscale pentru antreprenori”, al cărui invitat special a fost consultantul fiscal Adrian Bența, colaborator al CCIM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitarii clujeni au modernizat Campusul Danubius

Articolul următor

Dealul Cetățuii va fi amenajat cu 20 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share