Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Huennebeck și-a modernizat două depozite din România

Furnizorul local de sisteme de cofraje, eșafodaj și schele Huennebeck România a investit în tehnologizarea depozitului din Căpușu Mare, din județul Cluj, dotat cu un utilaj de curățire automată a panourilor de cofraj.

Atât la Căpușu, cât și la Rudeni – Chitila a fost eficientizat procesul de curățire, cu asigurarea acelorași standarde de calitate existente în toate entitățile companiei din Europa.

Compania a lansat o interfață digitală pentru a păstra la îndemână date și documente importante pentru toate proiectele deschise și a ajuta la menținerea sub control a șantierelor aflate în derulare. Ea oferă partenerilor controlul complet asupra situației financiare pentru fiecare șantier, în orice moment, și se poate urmări modul în care se dezvoltă un proiect.

Huennebeck este partener alături de Porr în construirea tronsonului de autostradă între Sibiu și Pitești, care impune realizarea unui viaduct. Aceasta face parte din compania germană cu același nume, fiind parte din grupul american BrandSafway.

Principalii jucători din Cluj în domeniul activități de închiriere și leasing cu mașini și echipamente pentru construcții sunt Huennebeck (afaceri de 88 milioane lei în 2019), CIM Service Sped (13,9 milioane), Asphadif (12,5 milioane), Roger Utilaje (4,9 milioane), Road & Safety Machines (4 milioane).

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elicopterul SMURD din Cluj dotat cu un ecograf portabil Lumify

Articolul următor

Fabrica de mobilier Antares, solicitată în noua capitală a Egiptului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share