Cluj IT&C

Alfa Software anunță afaceri în creștere cu 10% în 2020

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță o cifră de afaceri de 2,2 mil. euro, în creștere cu 10% față de anul anterior. În ultimele luni, echipa Alfa Software și-a mutat birourile în mediul online și a lucrat pentru implementarea a peste 30 de proiecte a căror valoare depășește 1 mil. euro.

Odată cu creșterea business-ului pe cele trei verticale principale, construcții, producție și reciclare, compania își consolidează poziția favorabilă pe piața de ERP din România. În acest sens, cele mai importante obiective pe anul în curs și pentru anul viitor sunt implementarea de module noi, Management Documente, facilități noi pe tehnologia revoluționară HTML5 pentru optimizarea proceselor economice, integrare cu IOT, sistemul bancar și E-commerce.

„Alfa Software susține companiile românești în eficientizarea proceselor de lucru prin digitalizare și oferim un instrument esențial de suport pentru organizațiile care își doresc să fie competitive și rentabile pe piață. Suntem o echipa de programatori care inovează constant pentru a construi instrumente eficiente pentru performanță în business. În această perioadă, mediul de afaceri este marcat de incertitudini și de schimbări, iar transformarea digitală a devenit vitală pentru aproape toate companiile. Chiar dacă sistemele de business există de foarte mult timp, anul acesta mizăm pe maximizarea rezultatelor prin aplicarea corectă și constanța a ERP-urilor, deoarece acesta reprezintă un sistem de bază pe calea spre transformarea digitală,” a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software, una dintre primele companii românești producătoare de ERP,  a intrat în al 24-lea an de activitate. În perioada următoare, compania se va concentra pe dezvoltarea verticalelor de business din portofoliu, dezvoltarea de produse, precum și pe investiții în direcția dezvoltării echipei de programare și implementare  din Cluj-Napoca.

„Începând din martie 2020, întreaga echipă Alfa Software își desfășoară activitatea de acasă în sistem remote. Abilitatea de a livra rezultate excepționale către partenerii noștri în aceste condiții a făcut ca toate liniile noastre de business să continue să crească în această perioadă,” a adăugat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

Echipa din Cluj-Napoca care este dedicată proiectelor dezvoltate pentru clienții din toată țara, este formată din peste 30 de angajați, Alfa Software dorind ca până la finalul anului să atragă noi oameni pasionați de dezvoltarea de soluții integrate de business.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), , care funcționează online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tabletă, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.

Despre Alfa Software

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 24 de ani pe piață. Compania are sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru in Zalău și distribuție națională prin parteneri.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 12 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 vericale majore de business: producție, constructii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Arobs, Ortoprofil, Remat Brasov SA, Grupul Diferit, Nova Grup, Ardealul Carei, Arthema, RematHolding, Gica Import Export, etc

Related posts

Creștere de 10 ori a numărului de localități deservite de Compania de Apă Someș, compania vizează o finanțare europeană de 350 mil de euro

Stefana Muresan

Proiectul de electrificare a liniei ferate Cluj Napoca – Oradea are toate avizele

Traian Dan

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: “Implică-te! Părerea ta contează! Comisia Europeană lansează consultarea publică privind politica de promovare a produselor agroalimentare!”

Ligia Voro

Creștere importantă pentru divizia Business Solutions din BRINEL

Ligia Voro

Oxygen – prima agenție națională de comunicare ce își deschide birou la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Noi stații de încărcare pentru mașini electrice în Cluj Napoca

Stefana Muresan

Două companii IT clujene, în top 10 România

Nora Dumitrescu

Made in Cluj, purtat la New-York și Los Angeles. Concepto – brandul românesc creat de două surori cu mașina de cusut a bunicii

Papuc Irina

Căutăm investitor de 300 milioane de euro în centrul Clujului!

Nora Dumitrescu

Freedom House România dedică un nou proiect jurnaliștilor

Ligia Voro

Operatorul Cento și-a restrâns programul de trasee regionale

Nora Dumitrescu

Baia Sprie și-a instalat Wi-Fi gratuit în oraș

Nora Dumitrescu

Rețeaua de Sănătate Regina Maria – burse pentru doi viitori asistenți medicali

redactia

[Enjoy Transylvania!] Cluj County – The heart of Transylvania

Transilvania Business

Banca Transilvania după preluarea Bancpost: capital social 1 miliard de euro, valoare la bursă 2 miliarde

redactia

AGROTURISM ȘI GASTRONOMIE ROMÂNEASCĂ, primul eveniment dedicat antreprenoriatului în mediul rural inspirat de produsele și tradițiile culinare autentic românești

redactia

Persoanele fizice se pot identifica în Spațiul Privat Virtual prin sesiune video

Traian Dan

Nu mai putin de 10 proiecte europene castigate de CJ Cluj in ultimii doi ani, altele 9 aflate in evaluare

Stefana Muresan

Americanii de la 3Pillar Global angajează 100 de IT-iști în centrele din Cluj-Napoca, Timișoara și Iași

Stefana Muresan

Salina Turda, Castelul Corvinilor și Cetatea Sarmizegetusa Regia, 1 milion de turiști în 2017

Stefana Muresan

Ofertă mai mare de locuințe certificate GREEN HOMES

A. I.

Guvernul liberal, cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene de la momentul integrării în UE. Cum a folosit PNL banii europeni!

Nicolae Pop

Untold a făcut 1,6 milioane de euro în 30 de secunde

Nora Dumitrescu

David Ciceo, în urma investiției de 3 mil. euro în Aeroportul Cluj: ”Suntem pregătiți pentru intrarea în Schengen”

redactia

Leave a Comment