Antreprenori Timiș

A fost stabilit Topul Firmelor din județul Timiș

Cele mai de succes firme timișene în cursul anului 2019 au fost stabilite de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în cadrul unei noi ediții a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș. Din păcate, sărbătoarea mediului de afaceri local va fi marcată în acest an de problemele cauzate de pandemia de coronavirus, iar ceremonia va avea un format special, adaptat momentului.

Anul 2020 este unul care pentru CCIA Timiș este marcat de o triplă aniversare – 170 de ani de la înființare prin Patenta Imperială a lui Franz Josef I al Austriei, 30 de ani de la reluarea activității ca prima cameră de comerț teritorială din România postrevoluționară și 15 ani de la darea în folosință a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara.

Stabilirea celor mai de succes firme se realizează conform unei metodologii unice și unitare la nivel național, care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precedent.

Clasamentul pentru anul 2019 reunește 10.974 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 32.297 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.826 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de mărime.

Totodată, 190 firme a căror fidelitate și perseverență le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii nouă ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă. În actualele condiţii dificile cauzate de pandemie, festivitatea de premiere, decernarea premiilor speciale și mesajele de salut vor fi înregistate, cu respectarea resticțiilor în vigoare, urmând a fi ulterior integrate în montajul final al evenimentului.

Topul Firmelor din Județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis live în mediul online (web, rețele socializare) în data de 4 decembrie 2020, începând cu ora 1900.

Topul integral, cu firmele clasate, îl puteți consulta online, la adresa http://top.cciat.ro/top.php 

Related posts

POZITIV TB: Elena Birtoc, CEO Carel Woodworks – „Virusul va fi și el, până la urmă, un profesor bun. Dacă nu vom reuși să învățam nimic de la el, ne-am oprit degeaba!”

Transilvania Business

Clusterele din Transilvania vor să modifice politicile guvernamentale

Nora Dumitrescu

Creații pentru Max Mara și Maison Margiela, confecționate chiar în județul Mureș. Cristina Hâncu, Târnava Sighișoara: „Să fii în România și să fii în industria textilă e foarte greu”

Transilvania Business

În judeţul Timiş se câştigă cel mai bine din zona de vest. Autorităţile anunţă un salariu mediu net a ajuns la 3129 de lei

Robert Bloancă

Cea mai tânără milionară a Clujului vrea să îi facă antreprenori pe liceeni

redactia

UPU din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara îşi creşte capacitatea cu un sfert, în urma unui proiect european

Robert Bloancă

Până la 55.000 Euro de la stat pentru mici afaceri

Stefana Muresan

La Timişoara a fost deschisă Camera de Diplomaţie Comercială cu Republica Serbia

Robert Bloancă

Iulius incepe constructia a 3 noi cladiri

Ionut Oprea

Elite în business. Județul Mureș. Ranking I: Violeta Oltean, director general MAVIPROD: “Nimic nu este mai frumos decât să ai o afacere proprie pe care să o vezi cum crește, din nimic, și ajunge acolo unde nici nu ai visat!”

Ligia Voro

Continental răstoarnă topul exportatorilor! Timișul, în fața Argeșului

Stefana Muresan

Popririle pe conturile bancare trebuie ridicate imediat după plata sumelor

Traian Dan

Politehniștii băimăreni au învățat cum să își facă un plan de afaceri

Nora Dumitrescu

65 mil. euro pentru Arena Residence la Oradea

Traian Dan

Sergiu Gorban, Transylvania Invest din Arad: E mai rentabil să vindem direct procesatorilor din Europa decât traderilor din Portul Constanţa

Stefana Muresan

Ministrul Oprea la Bruxelles: “România continuă să rămână un susținător ferm al multilateralismului și comerțului bazat pe reguli”

Ligia Voro

Județele din Transilvania și Banat în topul aplicanților pentru microgranturi

Traian Dan

Premieră națională: Cercetători de la Timișoara au realizat prototipul unui dispozitiv care sterilizează aerul expirat de pacienții bolnavi. Se testează la OncoGen

Ion Surdu

Universitatea Politehnica Timișoara, în topul mondial al instituțiilor dedicate ingineriei

Stefana Muresan

Compania Pony din Mediaș a vândut echipamente de echitație de 500.000 de euro

Stefana Muresan

Poveste antreprenorială de succes. Ciuburciu și Vascar, un exemplu de urmat în business-ul din Moldova

A. I.

“Managementul nu înseamnă doar cărți, ci și foarte multă empatie” – Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, după 20 de ani de business

Nicolae Pop

GAL Timişoara va implementa în oraş proiecte de milioane de euro

Robert Bloancă

Iulius Town Timişoara, cel mai mare mall din afara Bucureştiului, îşi suspendă temporar activitatea de retail

Robert Bloancă

Leave a Comment