Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A fost stabilit Topul Firmelor din județul Timiș

Cele mai de succes firme timișene în cursul anului 2019 au fost stabilite de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în cadrul unei noi ediții a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș. Din păcate, sărbătoarea mediului de afaceri local va fi marcată în acest an de problemele cauzate de pandemia de coronavirus, iar ceremonia va avea un format special, adaptat momentului.

Anul 2020 este unul care pentru CCIA Timiș este marcat de o triplă aniversare – 170 de ani de la înființare prin Patenta Imperială a lui Franz Josef I al Austriei, 30 de ani de la reluarea activității ca prima cameră de comerț teritorială din România postrevoluționară și 15 ani de la darea în folosință a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara.

Stabilirea celor mai de succes firme se realizează conform unei metodologii unice și unitare la nivel național, care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precedent.

Clasamentul pentru anul 2019 reunește 10.974 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 32.297 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.826 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de mărime.

Totodată, 190 firme a căror fidelitate și perseverență le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii nouă ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă. În actualele condiţii dificile cauzate de pandemie, festivitatea de premiere, decernarea premiilor speciale și mesajele de salut vor fi înregistate, cu respectarea resticțiilor în vigoare, urmând a fi ulterior integrate în montajul final al evenimentului.

Topul Firmelor din Județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis live în mediul online (web, rețele socializare) în data de 4 decembrie 2020, începând cu ora 1900.

Topul integral, cu firmele clasate, îl puteți consulta online, la adresa http://top.cciat.ro/top.php 

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aerogara din Cluj își instalează echipamente de scanare de 6 milioane euro

Articolul următor

AECTRA Plastics: Staying tuned for more

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share