Investitii Sanatate Slider Timiș

Confort sporit pentru pacienții OncoHelp

Preocuparea constantă a Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp pentru creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților bolnavi de cancer se reflectă inclusiv în finalizarea unui proiect început în anul 2019. Proiectul, demarat odată cu înscrierea în cursa Timotion 2019, viza schimbarea mobilierului din spital (paturi și noptiere). Astfel, în toamna anului 2019 s-a realizat înlocuirea a 54 de seturi de mobilier, achiziția efectuându-se cu sumele donate de participanții la cursa Timotion 2019, dar și cu fondurile proprii ale Asociației OncoHelp.

Sfârșitul anului 2020 este marcat de finalizarea proiectului – prin achiziționarea din fonduri proprii, a unui numar de 120 de paturi electrice (cu mai multe funcții) și 48 de noptiere, printr-o investiție de 230.000 lei. În consecință, toate paturile alocate spitalizării continue din secțiile de oncologie medicală, hematologie, radioterapie și îngrijiri paliative ale Centului de Oncologie OncoHelp sunt noi și echipate cu saltele cu protecție impermeabilă. O parte din această investiție (48 de paturi + noptiere) va fi direcționată utilării noii clădiri a Centrului de Oncologie OncoHelp, clădire care pune la dispoziția bolnavilor de cancer – în mod gratuit – locuri de cazare în spații dotate cu 2 sau 3 paturi și baie proprie.

Fiind o organizație non-profit și bazându-se pe sprijinul comunitații, Asociația OncoHelp înțelege să vadă dincolo de nevoile sale și să vină în sprijinul altor instituții care au nevoie de ajutor. Astfel, o parte din mobilierul înlocuit în cadrul Centului de Oncologie OncoHelp și aflat într-o stare bună de funcționare, a fost donat către două spitale: Spitalul Orășenesc Deta și Spitalul “Dr. Karl Diel’’ din Jimbolia.

Îngrijirea sănătății pacienților bolnavi de cancer realizată în cele mai bune condiții, reprezintă un scop fundamental al întregii echipe a Asociației OncoHelp, ce ne ghidează în activitatea noastră zilnică, dar și în proiectele de viitor. De aceea suntem bucuroși că am reușit înlocuirea mobilierului din cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp și totodată că putem să ne onorăm promisiunea de a oferi în mod gratuit 48 de locuri de cazare pacienților din alte localitați, pacienți care se află în curs de radioterapie.” a declarat dr. Valeriu Borugă – Manager General al Asociației OncoHelp

Pentru informații suplimentare: telefon 0745 100 495, e-mail: valeriu.boruga@oncohelp.ro, persoană de contact: Dr. Valeriu Borugă sau telefon 0756 034 333, e-mail: office@huntersolutions.ro, persoană de contact: Miruna Vitcu.

Related posts

Continental România a investit aproximativ 200 de milioane de euro în 2019 în noi clădiri și tehnologii pentru o mobilitate curată

Nicolae Pop

Acces mai ușor la intrarea și ieșirea din Oradea spre Cluj prin centura Oșorhei

Traian Dan

Oradea investește 11 milioane de euro în reabilitarea coridorului Nufărul – Cantemir

Traian Dan

Lidl plusează la salarii. De la 1 martie, cel mai mic salariu brut – 4.000 de lei

Traian Dan

Oriflame echipează împotriva coronavirusului spitale din Alba și Sălaj

Nora Dumitrescu

Speedwell a semnat un acord de finanțare cu Erste Group Bank pentru MIRO

Ionut Oprea

Continental în România

redactia

Peste 174.500 de angajați în Bihor

Traian Dan

Brașov: Preh – afaceri de 148,5 milioane de euro

Stefana Muresan

ADLO: Responsibility can bring new opportunities

Ionut Oprea

Stables, co-working în stil art-deco pentru succes la Cluj

Ionut Oprea

Investițiile continuă: CBRE gestionează proiecte de construire și amenajări interioare de peste 80 milioane de euro

Papuc Irina

Tratamente pentru tumori cerebrale sau spinale, cu ajutorul platformei create de un medic neurochirurg ardelean, singurul român deținător al titlul de Fellow al Colegiului Regal Britanic de Chirurgie

redactia

Consiliul Judeţean Timiş a atras peste 80 de milioane de euro din bani europeni

Robert Bloancă

UBM Feed Ro­mâ­nia – fa­bri­că de nutreţuri com­­binate în Sânpaul; investiție de 15 milioa­ne de euro

Stefana Muresan

Viața merge înainte! ,,O pădure cât o țară” – Oradea plantează pe timp de pandemie

Traian Dan

ARCPA, la Guvern: „România trebuie să își păstreze calitatea de jucător relevant pe piața globală a comerțului cu cereale”

Papuc Irina

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Ionut Oprea

Operații gratuite la Timișoara, proiect transfrontalier România – Serbia, în valoare de un milion de euro

redactia

Rețeaua Moldovan și-a făcut linie de semipreparate

Nora Dumitrescu

Din 11 ianuarie 2021, Fiscul are acces la toate conturile firmelor și populației

Traian Dan

SuperTeach, un program care vrea să schimbe sistemul educațional

Traian Dan

Falcă: Investițiile reprezintă 39% din bugetul municipiului Arad, accentul cade pe dezvoltare

Stefana Muresan

Palatul Administrativ din Zalău, modernizat cu 5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Leave a Comment