București Comunitate Real Estate Slider Ultimele stiri

Globalworth lansează campania I MISS MY OFFICE în Polonia și România

Globalworth, liderul pieței de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), lansează campania radio și digitală I miss my office, pornită pe baza reacțiilor și feedback-urilor primite de la chiriași. Au trecut mai mult de 8 luni de când a început pandemia Covid-19 și mulți oameni au făcut trecerea bruscă la munca de acasă. Pentru a reconecta oamenii care lucrau în clădirile de birouri și pentru a readuce la viață atmosfera de care aceștia se bucurau dimineața înainte de serviciu, liderul pieței de birouri din România și Polonia se parteneriază cu Radio Guerrilla din România și Radio Kolor din Polonia pentru a crea, în cadrul matinalului, o oră dedicată dorului de birou.

Cu un portofoliu de peste 700 de companii în ambele țări, Globalworth își propune să își aducă împreună comunitățile într-un mod diferit. În fiecare dimineață, pentru următoarele 4 săptămâni, între orele 9.00 – 10.00, Radio Guerrilla și Radio Kolor vor avea un program dedicat dorului de birou. Pe parcursul celor 60 de minute, gazdele matinalului vor lua pulsul ascultătorilor, discutând despre momentele de care le este cel mai dor atunci când nu sunt împreună cu colegii lor muncă, împărtășind glumele pe care le făceau, amintind de momente amuzante din timpul sesiunilor de brainstorming, de cafeaua băută dimineața la birou și de toate celelalte lucruri mici care ne lipsesc acum.

În fiecare zi a campaniei, Globalworth va ține și un jurnal al celor mai mari 20 de doruri menționate de ascultători. Sub hashtagul #ReconnectedByGlobalworth, acest portofoliu vizual va fi desenat de un ilustrator român și va fi postat pe profilul de Instagram. De asemenea, la finalul fiecărei săptămâni, pe contul Spotify al Globalworth va fi publicat un playlist cu cele mai cerute piese de ascultători în cadrul I miss my office.

“Suntem cea mai mare comunitate de business din Polonia și România și ținem constant legătura cu toți chiriașii noștri. Unii dintre ei s-au obișnuit cu munca de acasă, alții abia așteaptă să se întoarcă la birou, însă cu toții au un lucru în comun: lipsa interacțiunii pe care o aveau cu colegii de la birou și toate micile momente amuzante de zi cu zi. Interacțiunea umană ne ajută să ne dezvoltăm și prin această campanie subliniem că viața la birou nu este doar despre muncă, ci și despre comunitate. Abia după ce am început să lucrăm de acasă, am descoperit cu adevărat importanța acestui sentiment de apartenență la comunitate. Sperăm că I miss my office, un proiect făcut în colaborare cu două radio-uri foarte populare în Polonia și România, Radio Kolor și Radio Guerrilla, ne va ajuta să ne reconectăm în direct, la radio, acum și cât mai curând, sperăm, la birou”, a declarat Georgiana Oltenescu, Group Head, Marketing and Communication la Globalworth.

Deși viața la birou este acum diferită, oamenilor le lipsesc momentele când erau împreună – în special rutina de dimineață, când se puneau la curent cu noutățile și stăteau de vorbă cu colegii înainte de a începe munca.

“Radio Guerrilla, în România, și Radio Kolor, în Polonia, și-au dat mâna On Air pentru un WORK FROM HOME mai suportabil pentru toți cei care I MISS MY OFFICE în perioada asta, printr-o acțiune desfășurată în premieră în cele două țări, mijlocită de prietenii noștri de la GLOBALWORTH. În fiecare dimineață te poți întâlni cu colegii cu care îți beai cafeaua On Air și în fiecare vineri dimineața asculți un concert transmis live simultan de cele două radiouri în ambele țări, două săptămâni din Polonia, două săptămâni din România. Cam tare, nu?”, a adăugat Adrian Popescu, Managing Partner la Radio Guerrilla.

Related posts

RER Vest va colecta deşeurile din 25 de comune din Zona Metropolitană Oradea

Traian Dan

2.000 de companii cu capital românesc şi străin au lansat cea mai mare coaliţie a mediului de afaceri

Papuc Irina

Locuitori Oradiei, Sibiului, Clujului și Târgu Mureșului, în Naționala de Reciclare

Traian Dan

Noua companie aeriană, lansată de proprietarul Christian Tour, va efectua zboruri de pe Aeroportul Sibiu

Papuc Irina

Florin Hozoc, CEO Besmax Pharma Distribution SRL: “Cred că României îi lipsesc profesioniștii care să înțeleagă că aportul zonei private în sănătate este extrem de benefic”

Ligia Voro

Rețeta magiunului de prune Topoloveni, la o vârstă venerabilă

Ligia Voro

Munca la distanță în contextul epidemiei Covid-19. Ce măsuri pot lua angajatorii în această perioadă?

Ligia Voro

Investițiile în infrastructura agricolă și silvică: Ministerul Agriculturii încă lucrează la Programul național strategic

Ion Surdu

E.ON își mută activitatea pe internet. Magazinele fizice, închise

Nora Dumitrescu

Bilanțul ultimilor 10 ani de business în România: cifră de afaceri mai mare cu 71%. Care sunt cele mai profitabile companii

Papuc Irina

"Castelul lui Dracula", din Pasul Tihuţa, scos la vânzare cu aproape 7 mil. de euro

Stefana Muresan

Ambasadorul Paul Brummell, discuții cu primarul din Oradea cu privire la oportunităţile de investiţii

Stefana Muresan

Locul 38 în Top 100 Antreprenori. Recunoaștere importantă pentru Mircea Oltean, directorul general IRUM SA Reghin

redactia

Securitatea datelor și a sistemelor, principala grijă a managerilor IT, în 2019

Ligia Voro

KONE: Any crisis is the driver of a new opportunity

Ionut Oprea

Asiguratorii și-au mutat biroul în propria locuință

Nora Dumitrescu

La Londra a fost deschis primul restaurant al francizei sibiene Dabo Doner: „Vrem să ajungem la 40 de locații în 3 ani”

Ion Surdu

Serele din Transilvania, depășite de comenzi de Paște

Nora Dumitrescu

Două localități din zona Clujului își vor reabilita drumurile pe bani europeni

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Cluj County – The heart of Transylvania

Transilvania Business

S-a lansat Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

Stefana Muresan

Electrogrup a modernizat stațiile de transformare din Tășnad și Ocna Mureș

Nora Dumitrescu

Nordis: Ce apartamente premium se închiriază cel mai repede în 2017

Stefana Muresan

Daniel Metz, Răzvan Rimbașiu, Adrian Crivii și Cornel Cătoi – Clubul Pro Opera Transilvană, în sprijinul prestigioasei instituții de cultură

Stefana Muresan

Leave a Comment