Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul și-a desemnat cele mai bune firme

450 de agenți economici dintre cei 36.000 din județ se poziționează pe primul loc în Topul Firmelor din Sălaj, clasament realizat pe baza rezultatelor de anul trecut.

Clasificarea celor a celor mai bune firme din județ, realizată de Camera de Comerț și Industrie Sălaj (CCIS) cuprinde mai multe domenii: cercetare-dezvoltare şi high-tech, industrie, agricultură, silvicultură, pescuit, construcţii, servicii, comerţ, turism. Au obținut premiul întâi 454 de firme, din totalul celor 36.000 din județ.

Dintre firmele de top remarcate în acest an prin activitatea și performanțe realizate se numără West Oil, Clio, Tur Cento Trans, Valen Est Industries, Silcotub, Boglar Champ, Rom Dinarom, Winding & Production, Granital B&B, Euro-Activ, Multicom, Divers Taxi, Pif Cars, Zamfira Com, Conti, Panorama, Gama Tour.

Topul a fost realizat în baza prevederilor metodologiei aprobate de Camerei de Comerţ şi Industrie a României. Sunt admise entitățile care îndeplinesc simultan următoarele condiții: profit din exploatare pozitiv, cifră de afaceri de minimum 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minimum 250.000 în cazul celorlalte entități.

CCIS are din acest an o nouă structură de conducere, fiind coordonată de directorul executiv Paul Morar (compania Log Support.Exe). Organizația reprezintă, sprijină şi apără interesele generale ale comunităţii de afaceri din județ, urmărind promovarea şi dezvoltarea industriei, comerţului, serviciilor şi agriculturii, în concordanţă cu cerinţele economiei de piaţă.

Principalele organizații de afaceri din Sălaj au semnat în acest an un acord de cooperare interinstituțională cu administrația județeană. Semnatare sunt CCIS, Clubul Oamenilor de Afaceri Silvania, Organizația Patronilor Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ardelenii de la Accesa, integrați în grupul Ratiodata

Articolul următor

Confort sporit pentru pacienții OncoHelp

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share