Antreprenori Bihor Digitalizare Educație IT&C Slider Ultimele stiri

Make IT in Oradea lansează programul pentru startup-uri Bright Nights Incubator

Este vorba despre un concurs prin care se oferă pasionaților de tehnologie, care au idei de afaceri inovatoare și care doresc să pornească o afacere, mentorat și finanțări de până la 50.000 euro.

Make IT in Oradea este o asociație non-profit fondată în această toamnă de către companiile locale Paymo, Helion, Smartware, Mobiversal, Roetco și autoritățile locale, prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), în colaborare cu parteneri externi precum Orange România, prin programul Orange Fab.

Obiectivul Make IT in Oradea este de a dezvolta industria creativă din regiune prin înființarea de startup-uri inovatoare în sectorul tehnologic Strategia Make IT in Oradea pentru anul 2021 vizează dezvoltarea unei comunități locale de startup-uri în IT, în trei etape: identificarea și selectarea ideilor inovatoare din domeniul IT, transformarea acestora în idei de afaceri sub îndrumarea unor mentori cu experiență și, în etapa finală, finanțarea fiecărei afaceri selectate cu sume de până la 50.000 de euro.

Bright Nights Incubator este un program de educație antreprenorială și se adresează tuturor pasionaților de tehnologie, tineri cu idei sau oameni de afaceri cu experiență, și care au o idee inovatoare care utilizează tehnologii moderne.

Etape

Programul de incubare oferă acestora posibilitatea să își testeze ideea și să o dezvolte până la stadiul de finanțare. Programul se desfășoară pe perioadă de aproximativ 9 luni, anual, în trei etape: Decembrie 2020 – Martie 2021 – Etapa de preselecție, în care participanții sunt invitați să își înscrie ideea pe platforma https://makeitinoradea.ro/bright-labs-incubator/ pentru una din competițiile de idei care se vor desfășura în următoarele luni.

Aprilie – August 2021 – Etapa de incubare, în care echipele selectate sunt îndrumate de mentori și parteneri cu experiență, astfel încât idea să se dezvolte până la stadiul de afacere.

Septembrie 2021 – Etapa de finanțare, în care ideile de afaceri selectate în finală vor primi finanțare de până la 50.000 de euro.

În prima fază, cei care doresc să participe sunt invitați să se înscrie în cadrul programului Bright Nights Incubator pentru a-și prezenta ideile. În program se pot înscrie atât persoane, cât și echipe. Nu există criterii pentru înscriere, însă fiecare idee înscrisă va fi aprobată în competiție, în prealabil, de către organizatori. Datorită contextului sanitar actual, întâlnirile din cadrul programului vor avea loc online.

Related posts

Produsele Universității de Științe Agricole Cluj, cu etichetă bio

Nora Dumitrescu

O delegaţie a Fondului suveran de investiţii din Qatar, la București

Ligia Voro

AVIS 3000 SA – 20 de ani de dezvoltare echilibrată

Ioan Sandor

Strălucire vieneză, artiști de top și invitație la dans la Balul Operei 2019

Stefana Muresan

Drum Construct și Paolo Gepa vor reabilita trei clădiri din Sălaj

Nora Dumitrescu

Se inaugurează oficial cel mai mare planetariu din România

Ligia Voro

Grupul bihorean Selina îi cheamă acasă pe lucrătorii români din străinătate

Traian Dan

MT a aprobat cererea de finanţare pentru construcţia autostrăzii Târgu Mureş – Ogra – Câmpia Turzii, proiect evaluat la 1,83 miliarde lei

Stefana Muresan

EVW Holding trece în istorie. Belgienii au devenit majoritari

Nora Dumitrescu

Județul Cluj își primenește legăturile auto cu Sălaj, Alba și Bistrița

Nora Dumitrescu

Aradul, exemplu pentru zona de vest a României, în accesarea de fonduri europene prin Programul Operaţional Regional

Robert Bloancă

Trei oferte depuse pentru Autogara Beiuș și două pentru Autogara Marghita

Traian Dan

Compania de transport, distribuţie şi logistică Aquila Ploiesti a cumparat distribuitorul Agrirom din Arad, cu afaceri de 44 milioane euro

redactia

Angajații români preferă cardurile de masă în locul tichetelor pe hârtie

A. I.

Ioana Arsenie, consultant financiar: Ce face un antreprenor când se accentuează o etapă de criză?

Ligia Voro

AjutamRomania.ro, platforma dedicată nevoilor unităților medicale în lupta cu COVID-19

Ligia Voro

Restaurantele orădene nu mai plătesc chirie pe perioada stării de urgență

Traian Dan

Chinezii contestă anularea procedurii de realizare a Autostrăzii Ploiești-Brașov prin PPP

Ion Surdu

Satu Mare: Investiție de aproape 50 milioane de euro în domeniul combaterii inundațiilor

redactia

Endava si ISDC anunta fuziunea

Transilvania Business

”Firmele italiene întâlnesc instituţiile statului”

Stefana Muresan

Noi pachete de senzori Philips Internet of Things, lansate de Signify: 82% din profituri, generate din vânzarea de produse eficiente energetic

Papuc Irina

Property Investment Forum 2016

Ionut Oprea

Platforma digitală de de servicii medicale Docbook atrage o investiţie de 600.000 Euro pentru dezvoltarea unei platfome de telemedicină

Papuc Irina

Leave a Comment