Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Argon Dental sprijină cabinetele stomatologice prin oferte personalizate și soluții pe termen lung

Cabinetele stomatologice sunt tot mai ocolite în ultima perioada de către pacienți din cauza contextului pandemic. Aceștia aleg să meargă doar dacă probleme lor se agravează sever, respectiv dacă au o urgență pe care nu o mai pot amâna. Chiar dacă sectorul stomatologic a fost catalogat drept unul dintre cele mai expuse profesii privind riscul de infectare, cercetătorii vin și ne arată exact opusul. Și anume faptul că medicii stomatologi au fost nevoiți să ia măsuri speciale de protecție chiar și înainte de perioada pandemică.

Conform studiilor publicate de American Dental Association, unde s-a realizat o cercetare pe 2.200 de stomatologi în luna iunie a anului în curs, și arată faptul că mai puțin de 1% dintre specialiști din SUA au fost confirmați pozitivi la testul COVID-19. Rezultatele se datorează faptului că medicii folosesc mănuși, mască, articole destinate protecției ochilor dar și alte multe care vin în completarea acestora, oprind răspândirea virusului. În plus, noile măsuri impuse prevăd o perioadă de 20 de minute între pacienți, pentru aerisirea încăperii, dezinfectarea suprafețelor și sterilizarea aparatelor.

Pentru acele cabinete care vor să ofere o soluție pe termen lung pacienților , sigură și totodată calitativă, Argon Dental vine în întâmpinarea acestora cu sistemul de implant dentar K3PRO. În plus, cabinetele stomatologice pot opta pentru soluții personalizate. Flexibilitatea companiei Argon Dental, vine în sprijinul medicilor stomatologi și oferă posibilitatea de a alege acele servicii și produse care să corespundă nevoilor fiecăruia. Fie că vorbim de implanturi dentare sau de soluții protetice, Argon Dental se pliază pe nevoile clienților.

Argon Dental este unic distribuitor al sistemului de implant dentar K3PRO în România. Acesta este un sistem de implant german, fără pierdere osoasă ce oferă siguranța conexiunii conice de tip Morse Taper. K3Pro dispune de principii clar definite ce îl recomandă în domeniul implantologiei dentare, fiind întotdeauna o alegere potrivită pentru garantarea celor mai bune rezultate clinice ale cabinetului.

Beneficiile principale ale sistemului de implant dentar sunt remarcate prin: conexiune stabilă fără micro-mișcări, stabilitate osoasă, precizie și siguranță, calitate germană dar și complexitatea proteticii pe implant. În plus, suprafața OsteoActive a implantului K3PRO oferă osteointegrare sigură și rapidă.

„Imaginează-ți că utilizezi un sistem de implant dentar ce nu pierde os datorită conexiunii conice de 1,5 grade, iar acest avantaj îți reduce considerabil efortul și timpul clinic. Ai promisiunea deja îndeplinită, acea a calității nemțești.  Noi venim cu câștigul, tu alege cu ce să-ți ocupi timpul!” ne spune Larisa Cozma, manager comercial al Argon Dental România.

Argon Dental deservește peste 40 de clinici și cabinete de implantologie din România, fiind pe piață din anul 2016. Pentru mai multe informații privind sistemul de implant dentar K3PRO dar și avantajele pe care le oferă pe termen lung, aflați mai multe detalii pe site-ul companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Complexul Hasdeu va avea parking cu 320 de locuri

Articolul următor

Star Assembly sponsorizează cu 600.000 euro spitalele din Cugir și Sebeș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share