Alba Auto Comunitate Donații POZITIV TB Sanatate Slider Ultimele stiri

Star Assembly sponsorizează cu 600.000 euro spitalele din Cugir și Sebeș

La Star Assembly, suntem de părere că afacerea și responsabilitatea socială merg mână în mână. Compania noastră își propune să atingă echilibrul perfect între creștere și responsabilitatea noastră de a adăuga plus valoare comunității locale în probleme sociale importante, cum ar fi educația, cultura, sănătatea și mediul. Conform acestei filozofii, Star Assembly a decis în acest an să sponsorizeze suma totală de 600.000 de euro spitalelor din Sebeș și Cugir, sprijinind astfel dezvoltarea stabilă a calității și standardelor medicale.

„Avem în spate o istorie lungă ca bun cetățean corporativ și dorim să îmbunătățim în continuare aspectele societale prin posibilitățile nelimitate pe care responsabilitatea socială le înglobează, incluzând servicii medicale de calitate, esențiale pentru o societate durabilă. Ne bucurăm că sprijinul nostru are potențialul de a consolida profilul celor două spitale în fiecare dintre comunitățile de care aparțin și de a duce la îmbunătățirea performanței clinice.“ spune Klaus Eichhorn, directorul general Star Transmission & Star Assembly.

Star Assembly susține Spitalul Municipal din Sebeș cu o sponsorizare de 400.000 de euro. Prin această sponsorizare, spitalul va beneficia de lucrările generale de reabilitare necesare pentru ca spitalul să atingă cele mai înalte standarde de îngrijire medicală. În plus, o parte din sumă va fi folosită pentru achiziționarea unui lift pentru maternitatea spitalului.

„Nu putem decât să mulțumim companiei pentru implicarea în astfel de activități, deoarece actul medical de calitate și bunăstarea emoțională și materială a pacienților noștri sunt motorul activității noastre profesionale. Aceasta este dovada că asistența de sănătate publică trebuie să reprezinte efortul organizat al societății în vederea protejării şi promovării sănătății populației. Asistența de sănătate publică se realizează prin ansamblul măsurilor politico-legislative, al programelor şi strategiilor adresate determinanților stării de sănătate, prin organizarea instituțiilor pentru furnizarea tuturor serviciilor necesare, iar scopul asistenței de sănătate publică îl constituie promovarea sănătății, prevenirea îmbolnăvirilor şi îmbunătățirea calității vieții. Ne bucurăm și mulțumim pe această cale, societății Star Assembly, pentru susținerea necondiționată.” spune Anca Franchini, managerul spitalului.

Star Assembly susține Spitalul Orășenesc Cugir cu o sponsorizare de 200.000 de euro. Suma este destinată achiziționării de aparatură medicală pentru maternitatea și secția de pediatrie a spitalului, aflată în prezent în reabilitare. Florin Arion, managerul unității medicale: „Această acțiune a partenerilor noștri de la Star Assembly  se înscrie în rândul acțiunilor de susținere a activității spitalului, alături de celelalte acte materiale îndeplinite anterior,  constând in sprijinul acordat spitalului Cugir pentru susținerea activității spitalului pe diferite specialități, susținerea luptei cu actuala pandemie, prin achiziționarea de aparatură medicală, materiale de protecție, materiale sanitare și medicamente. Salutăm inițiativa reprezentanților celor doua societăți implicate și țin să le garantez că prin această sponsorizare, au contribuit în mod evident la creșterea calității actului medical în cadrul secțiilor de maternitate și ginecologie ale spitalului din orașul Cugir.”

Pe lângă sprijinul acordat celor două spitale, din cauza situației fără precedent cauzată de epidemia de coronavirus, compania și-a orientat strategia de responsabilitate socială și către implicarea activă în intensificarea luptei împotriva COVID-19. Până în prezent, peste 300.000 de euro au fost donați spitalelor din județele Alba Sibiu, Hunedoara, precum și Crucii Roșii, toate acestea cu un singur scop: combaterea efectelor coronavirusului.

Prin valorile sale și managementul orientat spre viitor, Star Assembly nu numai că asigură competitivitatea pe termen lung, dar este și un partener constant în comunitate. În acest fel, managementul companiei îndeplinește cu succes obiectivul strategic al creșterii calitative.

Related posts

MT: Trei coridoare, inclusiv secţiunea Târgu Mureş – Târgu Neamţ, vor face legătura Moldova – Transilvania – Europa Centrală

Stefana Muresan

În parteneriat cu UiPath, Druid se extinde în Europa, Middle East, Australasia şi SUA

Traian Dan

Salina Turda – peste 600.000 de vizitatori, în 2017

Stefana Muresan

HyperSurfaces și Artiness câștigă cea de-a XI-a ediție a Open Innovation Contest a NTT DATA

Nicolae Pop

Top manufacturers, logistics, related industries celebrate industry success in Warsaw

Ligia Voro

Leco Impex, un business de familie vital pentru industrie și agricultură

Stefana Muresan

Sălajul vrea gaz metan în comune. “E de 6 ori mai ieftin decât butelia”

Nora Dumitrescu

Stratregia şefului Tarom, Werner Wolff, pentru redresarea companiei

Stefana Muresan

AFIR: Fermele mici, proiecte de 256 de milioane de euro

redactia

Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics din Deva și Europharm Holding din Braşov, printre furnizorii de medicamente ai Spitalului Universitar Elias

Stefana Muresan

Fonduri europene pentru moți

Stefana Muresan

Ingredientul “X” pentru succes în afaceri

Ligia Voro

Scrumbia afumată de Dunăre, produs românesc recunoscut oficial de Comisia Europeană

redactia

Electrogrup Cluj, cu afaceri anuale de 92 mil. euro, vrea la bursă

Stefana Muresan

Romgaz și-a onorat specialiștii la 110 ani de industrie de gaze naturale

Ligia Voro

Laura Elly Naghi, director formare profesională al ISF: “Este nevoie de crearea Cartei albe a tuturor proiectelor de educație financiară”

Ligia Voro

Maramureșenii de la Taparo trec de la mobilă la măști

Nora Dumitrescu

Hidroelectrica aduce lumină în Catedrala Mântuirii Neamului

Ligia Voro

Antreprenorii din Moldova au înregistrat cea mai mare creștere a numărului de salariați față de anul precedent din Romania

redactia

Smart City Expo becomes Smart City Live in 2020

Papuc Irina

Cum este afectată industria HoReCa de răspândirea Covid-19 și ce măsuri solicită guvernului reprezentanții acesteia

Ion Surdu

77% din spațiile moderne de birouri din București sunt lângă stații de metrou

Ligia Voro

Reprezentanții celor peste 25 de asociații de business, camere de comerț bilaterale și confederații au prezentat membrilor Guvernului propuneri de politici publice

Stefana Muresan

Petroliștii de la MOL finanțează Universitatea Babeș-Bolyai

Nora Dumitrescu

Leave a Comment