Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rompetrol a intrat în Ardeal cu noile stații de combustibil

Zona Clujului este folosită de Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român (FIEKR) pentru a testa extinderea rețelei de benzinării sub noul concept.

Operată sub brandul Rompetrol, rețeaua FIEKR se ridică acum la 30 de unități, dintre care 10 date în folosință în acest an, în Cluj, Ilfov, Prahova, Argeș, Vâlcea, Dolj, București. Acestea beneficiază de parcări pentru tiruri și de puncte de încărcare pentru vehicule electrice sau hibrid.

Conceptul dezvoltat intern presupune elemente de comunicare vizuală, display-uri digitale, tehnologii de ultimă generație. Noul design va fi implementat doar în baza unor analize complexe privind traficul, poziționarea geografică, numărul de clienți și preferințele lor în selecția produselor gastro.

FIEKR și-a propus să atingă, până în 2023, o rețea de 84 benzinării în România (prin achiziția și modernizarea de stații existente, construirea de noi stații), ce vor asigura 1.000 de noi locuri de muncă, 5.000 de persoane implicate în diverse faze de dezvoltare (design, execuție, construcție), 1.200 parteneri comerciali.

FIEKR a fost înființat în 2018 de KMG International şi de Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie, obiectivul principal și strategic urmărind dezvoltarea de proiecte energetice în România. Rețelele concurente din România sunt OMV, Petrom, MOL, Socar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dimitris Raptis, noul CEO Globalworth Group

Articolul următor

Germanii deschid supermarketuri în lanț, pe final de an, în Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share