Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hidroelectrica reduce prețul energiei electrice pentru clienții casnici

În contextul actualizării ofertei de furnizare a Hidroelectrica pentru consumatorii casnici, respectiv reducerea prețului energiei active de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor, compania anunță clienții deja existenți că și aceștia vor beneficia de noile prețuri, mai avantajoase, termenele și condițiile contractelor deja semnate urmând a fi actualizate în acest sens.

Este un semn de respect față de clienții noștri. Toți cei care au ales deja oferta Hidroelectrica trebuie să aibă certitudinea că se pot bucura de cele mai bune condiții contractuale pe care compania le poate oferi la un anumit moment. Politica noastră comercială înseamnă atragerea consumatorilor către un parteneriat corect, în care fiecare dă tot ce are mai bun, din proprie inițiativă”, a declarat Bogdan Badea, Președintele Directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare producător român de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național. Compania are în exploatare un număr de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalată totalizând 6.482 MW.

Planurile strategice ale companei includ diversificarea portofoliului de producție către zona energiei verzi și a serviciilor adiacente: înființarea/achiziționarea de parcuri eoliene onshore și offshore, fotovoltaice, producție de hidrogen, dezvoltarea unei rețele de stații de încărcare a automobilelor electrice etc.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două aeroporturi din Transilvania vor primi compensații de la stat

Articolul următor

Proiecte inteligente de 40 de milioane de euro, puse în practică de clujeni

Citește si:
Total
1
Share