Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prețurile pentru comunicații în UE: Cel mai scump, în Belgia, cel mai ieftin, în România

În anul 2019 prețurile pentru comunicații în Uniunea Europeană au înregistrat diferențe de cinci ori mai mari între țările cu cele mai mari și cele mai mici tarife. Conform Eurostat, cel mai mult au costat comunicațiile în Belgia și Grecia, iar cel mai ieftin a fost în România.

Prețurile pentru comunicații includ prețurile pentru echipamentele de telefonie și telefax, furnizarea accesului la internet, servicii poștale, telefonie prin cablu, telefonie fără fir, telecomunicații la pachet și alte servicii de transmitere a informațiilor.

Astfel, dacă media UE este la nivelul de 100 de puncte, cele mai mari prețuri au fost înregistrate în anul 2019 în Belgia (176) și Grecia (175), urmate de Irlanda (150) și Luxemburg (149). La celălalt capăt, cele mai mici prețuri au fost înregistrate în România (cu indexul 38) și Polonia (51), urmate de Lituania (71), Bulgaria (76) și Letonia (77).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sondaj FintechOS: Industria financiară nu va putea supraviețui fără transformare digitală - o necesitate pentru a fi competitivă

Articolul următor

Fondatorul UNTOLD și-a făcut debutul în tehnologie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share