Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parkingul Hasdeu va fi recepționat în ianuarie

Parkingul din complexul studențesc Bogdan Petriceicu Hasdeu, cu 320 de locuri, din Cluj-Napoca, este aproape finalizat și va intra în faza de recepție în ianuarie.

Termenul de finalizare stabilit inițial a fost 14 decembrie; în consecință se vor percepe penalități de întârziere, conform conducerii municipalității. Aceasta a precizat că lucrările la noul parking se apropie de final, fiind executate în proporție de 70%. 

Acesta are 320 locuri de parcare, fiind localizat pe strada Păstorului. Construcția este formată din subsol, două niveluri de demisol, parter, trei etaje supraterane și terasă.

Parkingul dispune de locuri destinate persoanelor cu dizabilități, 14 locuri amenajate pentru mașini electrice, patru locuri pentru motociclete / mopede, iar alte 12 locuri sunt pentru biciclete. Suprafața construită este de 1.488 mp.

Asociația Pro Infrastructură a prezentat imagini cu mai multe parkinguri programate în oraș. Consiliul Județean a lansat o licitație pentru construirea primului park & ride din Cluj-Napoca, cu 863 de locuri, printr-un contract estimat la 10 milioane de euro. 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Bucharest- skyline transformation 2025 | Immofinanz: For over a decade, our office buildings have been landmarks in their areas

Articolul următor

Tehnoconsult va pune în siguranță depozitul ecologic al Maramureșului

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share