Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Refugiu pentru turiști și centru de formare pentru copii la Stâna de Vale

Noul centru pastoral pe care Episcopia Greco-Catolică de Oradea îl va construi la Stâna de Vale, în anul 2021, vrea să fie o ,,oază” pentru formarea și educarea copiilor și tinerilor, potrivit Bihon.ro.
Viitorul centru va fi deschis tuturor grupurilor parohiale, oratorii, cercetașilor, scoutiștilor, elevilor, profesorilor, formatorilor, asociațiilor, și nu doar.

,,Această oază va fi și un semn de renaștere a Stațiunii Stâna de Vale, proiect mult dorit și așteptat de Biserica noastră și de către toți aceia care iubesc muntele și natura”, se arată într-o informare a Biroului Eparhial pentru Laici.

Refugiu pentru turiști

Noul Centru Pastoral va avea o capacitate de peste 35 de locuri de cazare, sală de mese, sală de conferințe, sală multifuncțională, sală profesorală și didactică pentru școala în natură, terase – refugiu pentru turiștii în tranzit, care doresc să facă un popas de odihnă sau servirea mesei.

Proiectul va fi realizat din fondurile Episcopiei Greco-Catolice, dar și cu sprijinul financiar al donatorilor din țară și din străinătate.
,,Întrucât costurile de realizare a unui asemenea proiect sunt ridicate, dorim să apelăm la bunăvoința fiecărei persoane de bine, în a sprijini financiar, prin acțiuni de strângere de fonduri sau de voluntariat, să participe la realizarea acestui Centru formativ pentru copiii și tinerii noștri. Mulțumim Domnului și tuturor binefăcătorilor care și-au anunțat deja intenția de a susține acestui proiect, de asemenea și tuturor acelora care cred în misiunea Bisericii de a educa tinerele vlăstare și de a forma viitori cetățeni și credincioși responsabili ai societății noastre”, mai spun reprezentanții Biroului Pastoral.

Cei care doresc să contribuie la realizarea acestui demers pot face donând în contul: RO25RNCB0032046483240048, deschis la Banca Comercială Română, pe numele Episcopiei Greco-Catolice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțare europeană pentru Centrul „Smart Industries” al Universității Oradea

Articolul următor

Stephan Braune, Clubul Economic German din Transilvania: „Este foarte posibil ca o parte din producția care se face în Asia să fie relocată în Europa, iar România poate profita de acest lucru”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share