Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pentru un început de zi perfect, combină cea mai bună cafea LavAzza cu apa H2On!

cafea lavazza

Pentru un mare număr de români, ziua nu începe cu adevărat decât după ce și-au savurat cafeaua de dimineață. Dacă te numeri printre ei, simți că te-ai trezit abia după prima sorbitură din delicioasa licoare. Iar după ce ți-ai terminat ceașca, ești plin de energie și gata să faci față oricărei provocări.

Însă nu toate cafelele sunt la fel. Pentru a avea parte de cea mai bună calitate, trebuie să fii atent la fiecare amănunt: sortimentul ales, apa pe care o folosești și metoda de preparare.

Cafea LavAzza – cea mai bună calitate italienească

Istoria acestei companii italiene se întinde pe o durată de mai bine de un secol. Compania a fost întemeiată la Torino, în 1895, când Luigi Lavazza a deschis primul magazin alimentar care îi purta numele. Prima lui idee revoluționară a constat în combinarea cafelelor din diferite zone ale lumii, ceea ce i-a permis să obțină amestecuri diferite și, în același timp, echilibrate.

Apoi, compania a început să inoveze și în domeniul ambalării îndrăgitului produs. A creat un pachet confecționat din două straturi de hârtie, care permitea păstrarea aromei mai bine decât orice alt ambalaj existent în epoca respectivă. Iar acesta a fost doar primul pas spre pachetele de cafea LavAzza apreciate astăzi de cunoscătorii din lumea întreagă.

Cu H2On te bucuri de cea mai bună cafea LavAzza

Alegerea tipului de cafea reprezintă doar jumătate din drumul spre obținerea băuturii perfecte. Pentru a atinge idealul, poți să apelezi cu deplină încredere la H2On, un serviciu unic in România.

Pe lângă minunata licoare de culoare neagră, aici găsești și apa H2On, dozatoare de apă și espresoare, disponibile fie pentru achiziționarea definitivă, fie pentru preluarea în custodie.

Inițial, serviciul unic oferit de H2On a fost gândit pentru firme mici și medii care, deși nu dispun de timpul necesar aprovizionării cu apă și cu cafea, vor totuși să se bucure de produse de cea mai bună calitate.

Ulterior, tot mai multe persoane fizice și-au manifestat dorința de a beneficia de apă și de cafea LavAzza prin acest serviciu, astfel că H2On a început să livreze atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, indiferent de volumul de consum lunar. Iar combinația de calitate și preț avantajos îi permite să se mențină în topul preferințelor.

Cum poți obține în custodie un espressor LavAzza?

H2On oferă espressoare LavAzza originale în custodie. Asta înseamnă că aparatul rămâne în proprietatea companiei, dar tu te poți bucura de funcționalitățile sale în mod gratuit, atât timp cât respecți condițiile din regulamentul prezentat pe site-ul h2on.ro.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de acest serviciu este să comanzi lunar minimum două sortimente de cafea din oferta propusă. Espressorul va fi primit apoi în custodie fără a fi nevoie de plăți suplimentare sau de vreun contract de tip abonament.

Ofertele sunt personalizate, în funcție de fiecare aparat în parte. De pildă, dacă vrei să închiriezi un aparat LavAzza Mini, espressorul va fi al tau cu condiția să comanzi minimum două sortimente din gama de cafea capsule LavAzza, potrivite acestui tip de aparat.

Poți, deci, să alegi dintre mai multe tipuri de cafea LavAzza, precum Espresso Corposo, Espresso Gustoso, Espresso Aromatico, Espresso Forte, Qualita Rosa ori Qualita Oro.

Vizitează site-ul h2on.ro și descoperă toate ofertele disponibile! Cafeaua ta de dimineață va deveni mai savuroasă decât ai fi crezut vreodată că este posibil.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca finalizează anul pe prima poziție în țară în cel mai recent clasament mondial al universităților

Articolul următor

Nova Power a finalizat rețeaua de gaz metan din Huedin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share