Uncategorized

Pentru un început de zi perfect, combină cea mai bună cafea LavAzza cu apa H2On!

Pentru un mare număr de români, ziua nu începe cu adevărat decât după ce și-au savurat cafeaua de dimineață. Dacă te numeri printre ei, simți că te-ai trezit abia după prima sorbitură din delicioasa licoare. Iar după ce ți-ai terminat ceașca, ești plin de energie și gata să faci față oricărei provocări.

Însă nu toate cafelele sunt la fel. Pentru a avea parte de cea mai bună calitate, trebuie să fii atent la fiecare amănunt: sortimentul ales, apa pe care o folosești și metoda de preparare.

Cafea LavAzza – cea mai bună calitate italienească

Istoria acestei companii italiene se întinde pe o durată de mai bine de un secol. Compania a fost întemeiată la Torino, în 1895, când Luigi Lavazza a deschis primul magazin alimentar care îi purta numele. Prima lui idee revoluționară a constat în combinarea cafelelor din diferite zone ale lumii, ceea ce i-a permis să obțină amestecuri diferite și, în același timp, echilibrate.

Apoi, compania a început să inoveze și în domeniul ambalării îndrăgitului produs. A creat un pachet confecționat din două straturi de hârtie, care permitea păstrarea aromei mai bine decât orice alt ambalaj existent în epoca respectivă. Iar acesta a fost doar primul pas spre pachetele de cafea LavAzza apreciate astăzi de cunoscătorii din lumea întreagă.

Cu H2On te bucuri de cea mai bună cafea LavAzza

Alegerea tipului de cafea reprezintă doar jumătate din drumul spre obținerea băuturii perfecte. Pentru a atinge idealul, poți să apelezi cu deplină încredere la H2On, un serviciu unic in România.

Pe lângă minunata licoare de culoare neagră, aici găsești și apa H2On, dozatoare de apă și espresoare, disponibile fie pentru achiziționarea definitivă, fie pentru preluarea în custodie.

Inițial, serviciul unic oferit de H2On a fost gândit pentru firme mici și medii care, deși nu dispun de timpul necesar aprovizionării cu apă și cu cafea, vor totuși să se bucure de produse de cea mai bună calitate.

Ulterior, tot mai multe persoane fizice și-au manifestat dorința de a beneficia de apă și de cafea LavAzza prin acest serviciu, astfel că H2On a început să livreze atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, indiferent de volumul de consum lunar. Iar combinația de calitate și preț avantajos îi permite să se mențină în topul preferințelor.

Cum poți obține în custodie un espressor LavAzza?

H2On oferă espressoare LavAzza originale în custodie. Asta înseamnă că aparatul rămâne în proprietatea companiei, dar tu te poți bucura de funcționalitățile sale în mod gratuit, atât timp cât respecți condițiile din regulamentul prezentat pe site-ul h2on.ro.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de acest serviciu este să comanzi lunar minimum două sortimente de cafea din oferta propusă. Espressorul va fi primit apoi în custodie fără a fi nevoie de plăți suplimentare sau de vreun contract de tip abonament.

Ofertele sunt personalizate, în funcție de fiecare aparat în parte. De pildă, dacă vrei să închiriezi un aparat LavAzza Mini, espressorul va fi al tau cu condiția să comanzi minimum două sortimente din gama de cafea capsule LavAzza, potrivite acestui tip de aparat.

Poți, deci, să alegi dintre mai multe tipuri de cafea LavAzza, precum Espresso Corposo, Espresso Gustoso, Espresso Aromatico, Espresso Forte, Qualita Rosa ori Qualita Oro.

Vizitează site-ul h2on.ro și descoperă toate ofertele disponibile! Cafeaua ta de dimineață va deveni mai savuroasă decât ai fi crezut vreodată că este posibil.

Related posts

~Video 3

Bistrița Năsăud: Un artist a creat un sat tradiţional la poalele Munţilor Rodnei

redactia

,,Gambling Market-Global Outlook and Forecast 2018-2023’’ indică o creștere semnificativă a valorii pieței mondiale de gambling în următorii cinci ani

Tirdea Ionut

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Ionut Oprea

Romanian Packaging Awards în 16-19 mai la Romexpo

A. I.

TransLogistica Expo isi deschide portile

Ionut Oprea

2018, un an excelent pentru Evolution Gaming

Tirdea Ionut

Petrom, profit net de 1 mld. lei

Stefana Muresan

Care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau

A. I.

Ce tipuri de cuptor pentru pizza vă oferă un furnizor profesionist?

A. I.

Ce este si cum va schimba lumea tehnologia 5G

Tirdea Ionut

Transgaz Mediaş, profit net în creştere cu 86%

Stefana Muresan

Hattrick Office Building in Sibiu

Ionut Oprea

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

~Video 2

Ştefan Radu Oprea: Mandatul care trebuie dat comisarului european pentru negocierile cu SUA, tema principală a reuniunii pe comerţ

redactia

Ryanair vrea să opereze curse low cost de pe aeroportul din Sibiu

Stefana Muresan

~Video 1

7 beneficii pe care ofertele de pariuri online le pun la dispoziție în prezent!

A. I.

Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați

A. I.

Cât câştigă un deputat

Stefana Muresan

Renault oferă noi drumuri pentru mobilitate

A. I.

ADR Vest: Finantare nerambursabila pentru companii private

Stefana Muresan

Electric Castle 2017 mai mult decât muzică bună

A. I.

Leave a Comment