Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Lemnul este lumea noastră”. Holver, o investiție străină cu strategii durabile de modernizare și digitalizare în domeniul logistic

Cu sloganul „Lemnul este lumea noastră”, Holver SRL este o companie privată multinaţională, parte a grupului JAF, care își dorește să fie furnizorul principal pentru firmele care prelucrează materie primă din lemn şi pe bază de lemn, pentru revânzători, dar și pentru societățile industriale specializate ce folosesc această gamă de produse. Pentru 2019 cifra raportată de companie a fost de 279,5 milioane lei. Activele imobilizate au valorat 35,3 milioane lei, iar capitalurile proprii – 12,8 milioane lei. Numărul mediu de angajați este de 353.

Mai jos, o scurtă prezentare a companiei Holver, precum și o relatare despre investițiile efectuate, despre cum a fost acest an pentru dezvoltarea companiei și despre anul 2021.

Suntem o companie privată multinaţională, dorim să creăm parteneriate durabile şi să fim furnizorul principal pentru firmele care prelucrează materie primă din lemn şi pe bază de lemn, pentru revânzători, dar şi pentru societăţile industriale specializate ce folosesc această gamă de produse.

În prezent, compania Holver este reprezentată de 5 puncte de lucru care deservesc întreg teritoriul țării: Brașov, Timișoara, Cluj, București și Iași.

Ne diferențiem prin strategii durabile de modernizare și digitalizare în domeniul logistic, precum și în extinderea serviciilor și eficiență organizațională. În noul context, adaptabilitatea și digitalizarea sunt esențiale în mediul de business, iar faptul că noi făcusem deja pași importanți în această direcție a însemnat un mare avantaj.

Digitalizarea reprezintă pentru noi un lucru special: o oportunitate deosebită de inovare într-o companie care s-a impus ca o firmă tradițională de succes tocmai datorită spiritului său inovator.

Pentru a continua să oferim clienților noștri o calitate remarcabilă şi servicii moderne, investim în prezent într-o varietate de tehnologii iar ultimii ani s-au aflat sub semnul inves­tiţiilor de amploare: am extins semnificativ centrul nostru de prelucrare din București, am achiziţionat utilaje noi şi am construit o hală cu o suprafață de 2.000 m². Această investiţie nu ar fi fost posibilă, în această formă, fără experienţa noastră internaţională de care ne bucurăm în calitate de membru al Grupului Austriac J.u.A Frischeis.

Investim în continuare în tehnologie de ultimă generație, în spații de depozitare și în know-how.

Showroom-urile Holver reprezintă de asemenea un punct forte al companiei, am investit în permanență în modernizarea acestora, pentru a le transforma în instrumente de lucru funcționale și estetice pentru clienții noștri.

Putem spune cu mândrie că parcurgem ani de succes, compania Holver continuă trendul ascendent. Depunem eforturi permanente pentru construirea unor relații de durată cu clienții, prin oferirea unui pachet complex de servicii, începând de la alegerea și comandarea produselor, la depozitarea, comisionarea și până la livrarea acestora, într-un mod profesionist și eficient – de aici și rezultatele extraordinare de care ne bucurăm astăzi.

Una dintre principalele griji ale acestui an a fost asigurarea sănătății personalului nostru și protecția clienților noștri prin decizii de distanțare socială, lucrul de acasă și respectarea întocmai a reglementărilor transmise de către autoritățile statului.

Totodata, prin deciziile luate, am reușit să asigurăm continuitate în relațiile comerciale pe care le avem cu furnizorii și clienții noștri.

Anul 2021 reprezintă un an de revenire la normalitate, un an în care dorim să continuăm investițiile în spațiile de depozitare, în utilaje și tehnologie de ultimă generație, în digitalizare și în imbunătățirea continuă a cunoștințelor și competențelor personalului”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Retrospectiva atragerii fondurilor europene în agricultură și dezvoltare regională

Articolul următor

Pepinierele din Transilvania, pe un trend ascendent: „Criza cerne producătorii serioși de cei neserioși”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share