Industrie Investitii Lideri si afaceri Ultimele stiri

„Lemnul este lumea noastră”. Holver, o investiție străină cu strategii durabile de modernizare și digitalizare în domeniul logistic

Cu sloganul „Lemnul este lumea noastră”, Holver SRL este o companie privată multinaţională, parte a grupului JAF, care își dorește să fie furnizorul principal pentru firmele care prelucrează materie primă din lemn şi pe bază de lemn, pentru revânzători, dar și pentru societățile industriale specializate ce folosesc această gamă de produse. Pentru 2019 cifra raportată de companie a fost de 279,5 milioane lei. Activele imobilizate au valorat 35,3 milioane lei, iar capitalurile proprii – 12,8 milioane lei. Numărul mediu de angajați este de 353.

Mai jos, o scurtă prezentare a companiei Holver, precum și o relatare despre investițiile efectuate, despre cum a fost acest an pentru dezvoltarea companiei și despre anul 2021.

Suntem o companie privată multinaţională, dorim să creăm parteneriate durabile şi să fim furnizorul principal pentru firmele care prelucrează materie primă din lemn şi pe bază de lemn, pentru revânzători, dar şi pentru societăţile industriale specializate ce folosesc această gamă de produse.

În prezent, compania Holver este reprezentată de 5 puncte de lucru care deservesc întreg teritoriul țării: Brașov, Timișoara, Cluj, București și Iași.

Ne diferențiem prin strategii durabile de modernizare și digitalizare în domeniul logistic, precum și în extinderea serviciilor și eficiență organizațională. În noul context, adaptabilitatea și digitalizarea sunt esențiale în mediul de business, iar faptul că noi făcusem deja pași importanți în această direcție a însemnat un mare avantaj.

Digitalizarea reprezintă pentru noi un lucru special: o oportunitate deosebită de inovare într-o companie care s-a impus ca o firmă tradițională de succes tocmai datorită spiritului său inovator.

Pentru a continua să oferim clienților noștri o calitate remarcabilă şi servicii moderne, investim în prezent într-o varietate de tehnologii iar ultimii ani s-au aflat sub semnul inves­tiţiilor de amploare: am extins semnificativ centrul nostru de prelucrare din București, am achiziţionat utilaje noi şi am construit o hală cu o suprafață de 2.000 m². Această investiţie nu ar fi fost posibilă, în această formă, fără experienţa noastră internaţională de care ne bucurăm în calitate de membru al Grupului Austriac J.u.A Frischeis.

Investim în continuare în tehnologie de ultimă generație, în spații de depozitare și în know-how.

Showroom-urile Holver reprezintă de asemenea un punct forte al companiei, am investit în permanență în modernizarea acestora, pentru a le transforma în instrumente de lucru funcționale și estetice pentru clienții noștri.

Putem spune cu mândrie că parcurgem ani de succes, compania Holver continuă trendul ascendent. Depunem eforturi permanente pentru construirea unor relații de durată cu clienții, prin oferirea unui pachet complex de servicii, începând de la alegerea și comandarea produselor, la depozitarea, comisionarea și până la livrarea acestora, într-un mod profesionist și eficient – de aici și rezultatele extraordinare de care ne bucurăm astăzi.

Una dintre principalele griji ale acestui an a fost asigurarea sănătății personalului nostru și protecția clienților noștri prin decizii de distanțare socială, lucrul de acasă și respectarea întocmai a reglementărilor transmise de către autoritățile statului.

Totodata, prin deciziile luate, am reușit să asigurăm continuitate în relațiile comerciale pe care le avem cu furnizorii și clienții noștri.

Anul 2021 reprezintă un an de revenire la normalitate, un an în care dorim să continuăm investițiile în spațiile de depozitare, în utilaje și tehnologie de ultimă generație, în digitalizare și în imbunătățirea continuă a cunoștințelor și competențelor personalului”.

Related posts

TeraPlast, majorare de participație cu încă 7% în Depaco

Stefana Muresan

Investiții de 60 milioane euro în Bistrița, 1 miliard de euro în județ

Stefana Muresan

AgroTransilvania Cluster. De la emergență la specializare inteligentă

Ligia Voro

Acord pentru drumul expres Baia Mare – Jibou

Nora Dumitrescu

Investiții feroviare de peste 700 milioane euro între Simeria și Arad

redactia

Afacerile AdePlast au crescut cu 10% în primul trimestru

Stefana Muresan

Fundația Polisano donează Spitalului Judeţean Sibiu suma de 100.000 lei

Ion Surdu

Compania Wizz Air deschide ruta directă IAȘI-LIVERPOOL din această toamnă

Stefana Muresan

Sibiul, lider în Regiunea Centru la absorbția fondurilor UE dedicate digitalizării

Papuc Irina

Acţionarii Borsec pregătesc investiţii de 30-40 mil. euro pentru brandurile de ape, sucuri şi bere

Stefana Muresan

Spaces închiriază 3.000 mp în Unirii View

Stefana Muresan

Primăria Cluj vrea aproape 5 mil. euro, fonduri europene, pentru a amenaja “Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor” pe 21 de hectare

redactia

Zona Industrială Nord din Arad se extinde

redactia

TRAP TRAP – brandul autohton inspirat din ecvestru

Ionut Oprea

Gastronomii din Sălaj au făcut show în Slovacia

Nora Dumitrescu

Tibi Uşeriu, scos din cursa extremă Yukon Arctic Ultra din cauza unor degerături

redactia

Mc Donald’s va mai deschide un restaurant la Oradea

Traian Dan

La Oradea și Marghita se pot face teste COVID – 19

Traian Dan

Piața agroalimentară din Aiud va fi modernizată printr-o investiție de 750.000 de lei

Ion Surdu

Dragoș Anastasiu, reales președinte al AHK Romania

Ligia Voro

Laboratoarele de analize medicale, business de succes în România. Profitul a crescut de 6 ori în ultimii 8 ani – analiză Frames

Papuc Irina

O distilărie din Sfântu Gheorghe a obținut şase medalii de campion, la un concurs internaţional

redactia

Bilanțul ultimilor 10 ani de business în România: cifră de afaceri mai mare cu 71%. Care sunt cele mai profitabile companii

Papuc Irina

Fabrica Arctic de maşini de spălat va fi gata în 2019 şi va porni la drum cu 1,1 milioane de unităţi în primul an de funcţionare

redactia

Leave a Comment