Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primele zboruri exotice ale anului din Ardeal

Insulele Maldive și Tanzania sunt cele dintâi destinații exotice de pe care vor zbura în acest an avioane din zona Transilvaniei.

Vor fi cinci curse directe spre Hurghada, Zanzibar, Ras al Khaimah – Dubai, Republica Dominicană și Maldive organizate, în premieră, din Cluj-Napoca și București, în vacanța intersemestrială a elevilor, după cererea peste așteptări înregistrată pentru destinațiile exotice de revelion, conform agenției Paralela 45.

17 zboruri directe sunt lansate spre aceste zone exotice, între 14 ianuarie și 11 martie, ca alternativă în pandemie la vacanțele la schi organizate în această perioadă în anii anteriori. Turoperatorul mizează pe faptul că începerea campaniei de vaccinare le dă oamenilor și mai multă încredere să călătorească.

Zborurile pentru vacanța elevilor sunt programate începând cu 26 ianuarie de la București spre Maldive, Hurghada, Zanzibar și Ras al Khaimah, iar de la Cluj, spre Zanzibar în 29 ianuarie și spre Maldive în 30 ianuarie. Pentru zborurile de la Cluj-Napoca în Maldive și Zanzibar, prețurile minime sunt de 1.400-1.900 de euro.

Aerogara din Someșeni are proiecte de modernizare de 261 de milioane de lei pentru care va avea asigurată finanțare europeană, conform Ministerului Transporturilor. Pe aeroportul din cartierul Someșeni efectuează zboruri de linie companiile Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, LOT, Turkish Airlines.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transregio Feleac are liber de la Mediu

Articolul următor

Transport cu telegondola pe traseul Salină - Cheile Turzii - Cheile Tureni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share