Lideri si afaceri Real Estate Ultimele stiri

Globalworth îl numește pe Marian V. Popa Director General pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea lui Marian V. Popa în funcția de Director General pentru România începând cu data de 1 Martie 2021. În acest rol, Marian V. Popa va raporta direct către Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, și va fi responsabil cu gestionarea activităților companiei în România, concentrându-se pe aspectele operaționale, administrative și dezvoltarea business-ului.

“Începând cu anul 2012, Globalworth s-a transformat din a fi o companie imobiliară de succes în România la un grup internațional renumit. O astfel de creștere necesită instituționalizarea ulterioară la nivelul structurii companiei, iar această nouă angajare strategică asigură dezvoltarea business-ului în România, cu scopul de a consolida poziția deja dominantă pe piața locală. Ne bucurăm că Marian ni se alătură. El este unul dintre cei mai recunoscuți lideri operaționali corporativi din România, venind cu peste 40 de ani de experiență și rezultate remarcabile. Suntem convinși că va aduce o valoare semnificată francizei locale Globalworth și o va conduce cu succes în următoarea etapă de dezvoltare”, a spus Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.

Marian V. Popa vine o bogată experiență în senior management, axată pe domenii ca servicii financiare, servicii specifice business-ului, outsourcing și tehnologie în multinaționale precum Deutsche Bank, Endava, Fujitsu sau Rank Xerox.

În cel mai recent rol al său de Director General la Deutsche Bank Global Technology România, în perioada 2014-2021, a creat unul dintre cele patru centre strategice de tehnologie a Deutsche Bank la nivel mondial, gestionând peste 1.000 de oameni. Înainte de a se alătura echipei Deutsche Bank, Marian V. Popa a ocupat poziția de CEO în companii notabile precum Endava CEE (peste 7 ani), Fujitsu/ICL (8 ani) și Xerox România & Moldova (14 ani). A fondat compania de consultanță Transformative Coaching și numeroase ONG-uri, printre care Foundation for the Medieval Art Festival în Sighișoara, The American Chamber of Commerce, The British – Romanian Chamber of Commerce, AOAR, Transparency International Romania și multe altele.

Marian are o licență în Economie și Comerț Extern (România) și trei diplome în Executive Management Education (UK, Belgia și Franța).

“Sunt încântat să încep noua mea misiune de Director General pentru România și aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu profesioniștii Globalworth. România a fost fundamentul succesului Globalwoth și va reprezenta întotdeauna un pilon important pentru dezvoltarea sa viitoare. Sunt onorat să conduc echipa locală și să ghidez consolidarea și creșterea acesteia și în viitor. Deoarece tehnologia joacă un rol central în biroul viitorului, cred cu adevărat că experiența mea în acest domeniu va ajuta Globalworth să continue să ofere celei mai mari comunități de afaceri din țară soluții integrate de ultimă generație pentru a răspunde diferitelor nevoi ale pieței în evoluție”, a completat Marian V. Popa.

Related posts

CBRE lansează servicii omnichannel de retail și industrial

Transilvania Business

DallBogg intră pe piața asigurărilor din România

Ligia Voro

Cati kilometri de autostrada au fost inaugurati si ce alte proiecte de infrastructura au fost finalizate sau incepute in 2018?

redactia

Hidroelectrica reduce prețul energiei electrice pentru clienții casnici

Traian Dan

Somplast SA Năsăud, proiect de 4 milioane de euro

Stefana Muresan

Banca Mondială, sprijin pentru proiectul autostrăzii Ploieşti-Braşov

Stefana Muresan

O nouă hartă a orașului și o hartă cu informații urbanistice, lansate la Sibiu

Ion Surdu

PRIA IT&C and Intellectual Property

Transilvania Business

Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur”, o nouă ediție susținută de Jidvei

Ligia Voro

A8, Tîrgu Mureș – Iași – Ungheni, realizată din fonduri europene, zice (încă) ministrul Șova

redactia

Șapte autobuze noi, achiziționate cu bani europeni, vor sosi la Oradea în luna mai

Traian Dan

Free Now ajunge în Brașov. Compania oferă servicii de taxi gratuite pentru primii 100.000 de pasageri

Papuc Irina

177 abonamente gratuite la Untold oferite de organizatori

A. I.

Parking cu acoperiș de vegetație la Cluj-Napoca

Nora Dumitrescu

Clujul, în strânsă concurență cu Bucureștiul la chirii

Stefana Muresan

Cătălin Tănăsie, Salesforce Architect Verticala Digital Business Solutions (DBS), NTT DATA Romania: “Pentru mine e inovator să fac parte dintr-o companie care e interesată și de interacțiunea cu propriii angajați”

redactia

Veniturile producătorului de componente auto Compa Sibiu au fost în 2019 cu 5 milioane de lei mai mari decât în 2018

Papuc Irina

Zona centrală a municipiului Reșița modernizată cu fonduri europene

redactia

Wizz Air și-a anulat maratonul de la Cluj

Nora Dumitrescu

Cea mai veche fabrică din Cluj, Remarul 16 Februarie, cifră de afaceri de 73,5 mil. lei, în creştere cu 112%

Stefana Muresan

Liebrecht & wooD announces Liziera de Lac, the most ambitious residential project in S-E Bucharest, which offers a life in the middle of nature and avant-garde urban facilities | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

CTP pregătește obținerea certificării BREEAM

Ionut Oprea

Medicover, o noua clinica, in Oregon Park

Ionut Oprea

Unul din marii dezvoltatori de parcări din Europa, Interparking, a intrat pe piața timișoreană

Stefana Muresan

Leave a Comment