Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Londra a fost deschis primul restaurant al francizei sibiene Dabo Doner: „Vrem să ajungem la 40 de locații în 3 ani”

Restaurantul este amplasat chiar lângă stadionul Wembley, iar investiția depășește suma de 150.000 de euro. Locația a fost deschisă de unul dintre francizații Dabo Doner împreună cu un partener din Marea Britanie.

„Am crezut și credem în conceptul care a pus pe piața din România alternative sănătoase la produsele clasice de fast-food și am considerat că are maturitatea necesară pentru a fi lansat și în Londra. De aceea, sub Master Franciza DAbo, plănuim să dezvoltăm intens business-ul și pe piața din Anglia. Am ales Anglia deoarece este țara cu cea mai mare piață de consum pentru astfel de produse, mult peste Germania, Franța sau Italia, iar din punct de vedere calitativ, produsele DAbo sunt superioare celor deja existente pe piața britanică, de aceea suntem siguri că vor avea succes”, a punctat Ovidiu Pop, francizat DAbo Doner, citat de Forbes.ro.

Fondatorul francizei, Dan Paștiu, a precizat pentru Transilvania Business că își propune să deschidă încă patru locații în acest an în Anglia, iar anul viitor – alte 20, urmând ca în următorii 3 ani numărul restaurantelor să ajungă la 40. „Restaurantul din Londra a fost deschis pe data de 7 ianuarie 2021, iar în prima zi a avut vânzări de 1.468 de lire, ceea ce este foarte bine pentru perioada în care am deschis-o, pentru că Londra e în lockdown total”, a precizat pentru TB Dan Paștiu.

„Avem parteneri existenți în rețeaua Dabo care au încredere în businessul nostru și cer preluarea de Master Franciză, având inițiativa de a o duce peste granițe. Locația din Londra o plănuim de 2 ani de zile. În prezent suntem în discuții cu cineva care vrea să preia Master Franciza Dabo în Spania. Sperăm să deschidem în vară primul local”, ne-a spus Dan Paștiu.

Sibianul Dan Paştiu a fondat franciza Dabo Doner în anul 2013. Brandul creat de Paștiu a devenit unul de succes cu fiecare an de activitate, cifra de afaceri a lanțului de francize, crescând în fiecare an de activitate și ajungând în anul 2019 la 22 milioane de euro.

CITIȚI ȘI: POZITIV TB: Dan Paștiu, fondatorul francizei Dabo Doner – „Unii ar spune că mai bine stai degeaba, decât să lucrezi degeaba. Noi vrem să fim alături de client, chiar dacă nu facem profit”

În prezent, Dabo Doner numără 50 de unități. Ungaria a fost prima țară unde s-a extins franciza sibiană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zona Scala din Zalău își va schimba înfățișarea

Articolul următor

Cel mai important proiect pentru 2021 pe care îl va dezvolta producătorul mondial de farfurii din Alba Iulia

Citește si:
Total
0
Share