Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai important proiect pentru 2021 pe care îl va dezvolta producătorul mondial de farfurii din Alba Iulia

IPEC SA a luat naștere în anul 1990 la Alba Iulia, ca o afacere mică de familie și a crescut treptat, îmbinând experiența cu cele mai înalte standarde calitative. În prezent, IPEC este un producător mondial de farfurii. Compania a raportat pentru anul 2019 o cifră de afaceri de 126,4 milioane lei și un profit net de 4,7 milioane lei. Activele imobilizate ale IPEC SA au valorat anul trecut peste 90 de milioane de lei, iar capitalurile proprii – aproape 60 de milioane. Numărul mediu de angajați este de 714.

Conform datelor financiare din anul 2019, compania ocupă locul 6 în județul Alba și locul 27 în clasamentul firmelor românești din regiunea Transilvaniei și Banatului, realizat de Transilvania Business (vedeți ediția print nr. 99)

La solicitarea noastră, reprezentanții IPEC SA ne-au transmis un scurt comentariu despre așteptările producătorului pentru anul 2021.

În ciuda pronosticului global pentru anul 2021 care prevede un an de criză, perspectivele Ipec-ului sunt foarte bune până în acest moment; lansări de produse noi, continuarea numeroaselor proiecte de automatizare și eficientizare.

Cel mai important proiect pentru 2021 va fi dezvoltarea unei unități de producție complet automatizată care va îngloba tehnologii de producție revoluționare și unice în lume care vor face ca Ipec să fie, probabil, cea mai modernă fabrică de profil din lume”,

CITIȚI ȘI: FOTO/ Reportaj din interiorul IPEC, producător mondial de farfurii din Alba-Iulia. 50 de milioane de produse sunt exportate anual în toată lumea

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Londra a fost deschis primul restaurant al francizei sibiene Dabo Doner: „Vrem să ajungem la 40 de locații în 3 ani”

Articolul următor

Firmele din timișorene din Horeca solicită vaccinarea angajaților cu prioritate: ”Suntem factor de risc sau nu?”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share