Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Când depășești așteptările clienților. Fomco Imobiliare – Green Residence.

default

Fomco Imobiliare este o divizie a Fomco Group, pornită prin dezvoltarea unui bloc de locuințe cu patru etaje în Târgu Mureș. Pas cu pas, planurile de dezvoltare au devenit tot mai ambițioase, investițiile au crescut, iar familia celor care dețin acum un apartament dezvoltat de grup a devenit numeroasă.
Bernát Nyulas, manager general Fomco Group, și Szidónia Székely, managerul executiv al diviziei Fomco Imobiliare, ne-au oferit noutăți despre pașii următori din ambițiosul proiect Green Residence.

Cum au fost ultimii 2 ani pentru FOMCO IMOBILIARE?
B.N.:
A fost o perioadă bună. Mă bucur mult să vă pot spune că blocurile I și II din proiect sunt finalizate și, într-un timp relativ scurt de la terminarea construcțiilor, cele două imobile și-au găsit locatari. Pentru mine și pentru echipă este un proiect închis cu succes și înseamnă, de asemenea, că ne putem concentra eforturile pe dezvoltarea noilor proiecte. Iar asta e doar o parte din poveste, pentru că cel mai mult m-a bucurat feedback-ul pozitiv venit de la beneficiari.

S.S.: Green Residence, prin întregul concept, le propune viitorilor locatari să trăiască starea lor de bine. Satisfacția clienților este un aspect crucial pentru noi și de aceea suntem deschiși oricărui tip de feedback. Dimensiunea generoasă a apartamentelor, locația liniștită și prețul competitiv sunt aspecte care au un aport major în asigurarea stării de bine a viitorilor locatari.

 

Care sunt planurile pentru 2021?

B.N.: Vrem ca în perioada următoare să dăm în lucru blocurile III și IV din complexul Green Residence. Este principalul obiectiv pe termen scurt. Ideal ar fi ca ele să fie gata până la finele anului 2021 și să putem livra încă 200 de apartamente. La nivelul pieței imobiliare din Tîrgu-Mureș, FOMCO IMOBILIARE își va consolida prin această mutare poziția de jucător important. Vrem să ajungem, de fapt, la procesul de poziționare a brandului pe piață, pentru că niciodată nu ne-am propus să fim doar dezvoltatori, ci un brand care să livreze produse și servicii de calitate, mai exact locuințe de calitate, corect dimensionate și finisate.

 

De ce ar alege cineva un apartament în cadrul Green Residence?

S.S.: Așa cum reiese și din feedback-ul primit de la clienți, locația liniștită, într-o zonă verde, dimensiunile apartamentelor și raportul calitate-preț sunt principalele argumente care îi conving. Avem un preț corect, raportat la calitatea pe care o oferim. În plus, oferim oportunitatea fiecărui locatar să își definitiveze singur starea de bine prin faptul că le punem la dispoziție apartamente semi-finisate. Modul foarte personalizat de abordare a relației cu clienții vine din dorința noastră de a răspunde unor nevoi. Ca să facem asta ascultăm mult de ceea ce ne spun clienții și ne adaptăm continuu. Pentru că am constatat că nu e o rețetă pe care o cauți, o găsești și pe care o poți repeta la nesfârșit, păstrând exact aceleași ingrediente și procese de lucru. E mai degrabă o evoluție, un proces permanent de transformare.

 

Care sunt provocările unui dezvoltator imobiliar în Tîrgu Mureș?

B.N.: Cred că cea mai mare provocare este să ne păstrăm relevanța pentru clienți și să menținem un standard de calitate pe care ni l-am autoimpus. Asta, apropo de ce spunea și Szidónia, legat de acea capacitate de a reacționa rapid la ce cere piața și de a răspunde cu soluții optime. Am reușit să ne poziționăm pe piață, să ne găsim publicul, să-l cunoaștem, acum trebuie doar să ne facem treaba bine. Până la urmă Fomco Group este un business pornit de la o afacere de familie și filozofia noastră a fost să ne dezvoltăm profesional continuu, astfel încât tot ce livrăm să fie la calitate maximă.

S.S.: Am reușit să fim consecvenți și să depășim de fiecare dată obstacolele, să răspundem prompt și cu succes la neprevăzut. Nu știu exact ce provocări vor urma, însă știu că suntem aici, plini de energie.

Dăm în lucru, în perioada care urmează, blocurile M și N din Complexul Green Residence, iar astfel să ne îndreptăm spre finalizarea a încă 200 de apartamente.

La fel dorim să imprimăm o stare de bine cât mai multor târgumureseni, prin viață la bloc, iar în acest sens proiectul Green Residence va continua cu încă 7 blocuri noi, în următorii 3-5 ani.

Le recomandăm tuturor celor interesați de statusul proiectelor noastre să ne urmărească paginile www.apartamentemures.ro și social media Green Residence Târgu-Mureș, sau să ne contacteze telefonic la numărul 0726136653 sau prin e-mail la info@apartamentemures.ro.

Green Residence – Living the well – being!

de Florin Marcel SANDOR

Foto: Török Ferencz, Instinct Visuals

Interviu publicat în ediția 99 a revistei Transilvania Business, decembrie 2020 – februarie 2021

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kozma Mónika, directorul executiv al Fundației Pro Economica și vicepreședinte OFA: “Femeile pot face diferența în mediul antreprenorial”  

Articolul următor

ANRE va prelungi termenul pentru alegerea furnizorului de energie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share