Antreprenori Arhitectura Constructii Mureș Proiecte Real Estate Slider Ultimele stiri

Când depășești așteptările clienților. Fomco Imobiliare – Green Residence.

Fomco Imobiliare este o divizie a Fomco Group, pornită prin dezvoltarea unui bloc de locuințe cu patru etaje în Târgu Mureș. Pas cu pas, planurile de dezvoltare au devenit tot mai ambițioase, investițiile au crescut, iar familia celor care dețin acum un apartament dezvoltat de grup a devenit numeroasă.
Bernát Nyulas, manager general Fomco Group, și Szidónia Székely, managerul executiv al diviziei Fomco Imobiliare, ne-au oferit noutăți despre pașii următori din ambițiosul proiect Green Residence.

Cum au fost ultimii 2 ani pentru FOMCO IMOBILIARE?
B.N.:
A fost o perioadă bună. Mă bucur mult să vă pot spune că blocurile I și II din proiect sunt finalizate și, într-un timp relativ scurt de la terminarea construcțiilor, cele două imobile și-au găsit locatari. Pentru mine și pentru echipă este un proiect închis cu succes și înseamnă, de asemenea, că ne putem concentra eforturile pe dezvoltarea noilor proiecte. Iar asta e doar o parte din poveste, pentru că cel mai mult m-a bucurat feedback-ul pozitiv venit de la beneficiari.

S.S.: Green Residence, prin întregul concept, le propune viitorilor locatari să trăiască starea lor de bine. Satisfacția clienților este un aspect crucial pentru noi și de aceea suntem deschiși oricărui tip de feedback. Dimensiunea generoasă a apartamentelor, locația liniștită și prețul competitiv sunt aspecte care au un aport major în asigurarea stării de bine a viitorilor locatari.

 

Care sunt planurile pentru 2021?

B.N.: Vrem ca în perioada următoare să dăm în lucru blocurile III și IV din complexul Green Residence. Este principalul obiectiv pe termen scurt. Ideal ar fi ca ele să fie gata până la finele anului 2021 și să putem livra încă 200 de apartamente. La nivelul pieței imobiliare din Tîrgu-Mureș, FOMCO IMOBILIARE își va consolida prin această mutare poziția de jucător important. Vrem să ajungem, de fapt, la procesul de poziționare a brandului pe piață, pentru că niciodată nu ne-am propus să fim doar dezvoltatori, ci un brand care să livreze produse și servicii de calitate, mai exact locuințe de calitate, corect dimensionate și finisate.

 

De ce ar alege cineva un apartament în cadrul Green Residence?

S.S.: Așa cum reiese și din feedback-ul primit de la clienți, locația liniștită, într-o zonă verde, dimensiunile apartamentelor și raportul calitate-preț sunt principalele argumente care îi conving. Avem un preț corect, raportat la calitatea pe care o oferim. În plus, oferim oportunitatea fiecărui locatar să își definitiveze singur starea de bine prin faptul că le punem la dispoziție apartamente semi-finisate. Modul foarte personalizat de abordare a relației cu clienții vine din dorința noastră de a răspunde unor nevoi. Ca să facem asta ascultăm mult de ceea ce ne spun clienții și ne adaptăm continuu. Pentru că am constatat că nu e o rețetă pe care o cauți, o găsești și pe care o poți repeta la nesfârșit, păstrând exact aceleași ingrediente și procese de lucru. E mai degrabă o evoluție, un proces permanent de transformare.

 

Care sunt provocările unui dezvoltator imobiliar în Tîrgu Mureș?

B.N.: Cred că cea mai mare provocare este să ne păstrăm relevanța pentru clienți și să menținem un standard de calitate pe care ni l-am autoimpus. Asta, apropo de ce spunea și Szidónia, legat de acea capacitate de a reacționa rapid la ce cere piața și de a răspunde cu soluții optime. Am reușit să ne poziționăm pe piață, să ne găsim publicul, să-l cunoaștem, acum trebuie doar să ne facem treaba bine. Până la urmă Fomco Group este un business pornit de la o afacere de familie și filozofia noastră a fost să ne dezvoltăm profesional continuu, astfel încât tot ce livrăm să fie la calitate maximă.

S.S.: Am reușit să fim consecvenți și să depășim de fiecare dată obstacolele, să răspundem prompt și cu succes la neprevăzut. Nu știu exact ce provocări vor urma, însă știu că suntem aici, plini de energie.

Dăm în lucru, în perioada care urmează, blocurile M și N din Complexul Green Residence, iar astfel să ne îndreptăm spre finalizarea a încă 200 de apartamente.

La fel dorim să imprimăm o stare de bine cât mai multor târgumureseni, prin viață la bloc, iar în acest sens proiectul Green Residence va continua cu încă 7 blocuri noi, în următorii 3-5 ani.

Le recomandăm tuturor celor interesați de statusul proiectelor noastre să ne urmărească paginile www.apartamentemures.ro și social media Green Residence Târgu-Mureș, sau să ne contacteze telefonic la numărul 0726136653 sau prin e-mail la info@apartamentemures.ro.

Green Residence – Living the well – being!

de Florin Marcel SANDOR

Foto: Török Ferencz, Instinct Visuals

Interviu publicat în ediția 99 a revistei Transilvania Business, decembrie 2020 – februarie 2021

Related posts

Undă verde pentru "Prima Casă" 2018. Lista băncilor finanțatoare

Stefana Muresan

Ziua Națională a Contabilului Român, la cea de-a XV-a ediție 

Ligia Voro

Bihor: 230 mil. lei pentru varianta de ocolire Aleșd Sud

Stefana Muresan

Rețeaua de Sănătate Regina Maria – burse pentru doi viitori asistenți medicali

redactia

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

redactia

Studiu: Crăciunul la români: câți bani sunt dispuși să cheltuie și pe ce anume

Papuc Irina

Andreea Paul, președinte INACO: Spitalele din Negrești Oaș, Carei, Satu Mare, Zalău au primit echipamente de protecție

redactia

WESSLING România a lansat noua versiune a site-ului

Ligia Voro

Şapte firme vor să investească în viitoarea şcoală duală din Caransebeş

redactia

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 23: Astor-Valpet. Liant de bază în construcții. De 27 de ani

Florin Marcel

Producătorii de brânzeturi din Ardeal se perfecționează în Alpi

Nora Dumitrescu

Fermierii pot solicita sprijinul pentru creșterea animalelor pe trimestrul IV 2020

Traian Dan

Standul comun al României, pentru prima dată la transport logistic München

Ligia Voro

Angajații de la Electroglobal vor deveni acționari

Nora Dumitrescu

Dimensiunea de inovare și IT a Clujului, prezentată de Emil Boc în Silicon Valley

redactia

Aktor turează motoarele pe A10. Podul de cale ferată, cel mai dificil

Nora Dumitrescu

E-Distribuţie Banat a finalizat proiecte în valoare de peste 20 mil. lei

Stefana Muresan

Noi investiții în Oradea: Drum colector şi pasaj pentru Centrul Intermodal

redactia

Gările din Regionala Cluj, păzite de 1,3 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Alianţa Vestului – Autostrada Transilvania, Autostrada Timişoara – Belgrad, tren de mare viteză între cele patru oraşe, finalizarea centurilor, dezvoltarea aeroporturilor, atragerea de fonduri europene

redactia

Roxana SRL, cel mai mare distribuitor de băuturi din Bistrița-Năsăud, afaceri de 13,5 milioane euro

Stefana Muresan

Motivele care au dus la deficitul de Euthyrox pe piața din România: în luna aprilie s-au cerut cantități duble, față de luna martie

Papuc Irina

Autostrada Transilvania, accelerată din birourile de la București

Nora Dumitrescu

Imagini cu fotbaliști renumiți pe aleile Parcul dendrologic din municipiul Carei

Traian Dan

Leave a Comment