Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două orașe din Transilvania, ținte pentru showroom-uri de mobilă

Localitățile Brașov și Cluj-Napoca se află pe lista retailerului de materiale de construcţii MAM Bricolaj în vederea amplasării noilor sale unități de profil.

Compania a debutat joi la Bursa de Valori București, pe Piața AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacționare. Aceasta are ca principale direcții de business comercializarea de materiale și accesorii de mobilă și produse conexe, bricolaj în mobilă, servicii de proiectare în mobilă.

MAM Bricolaj operează două unități în București și un magazin online, fiind pregătită să se extindă în alte arii metropolitane importante din țară. Societatea a derulat în septembrie un plasament privat, intermediat de brokerii de la TradeVille, prin care a atras 8,5 milioane de lei.

Pachetul a fost cumpărat de 65 de investitori, ceea ce a oferit MAM Bricolaj o capitalizare de 33,9 milioane lei. Cristian Găvan deține 67,51% din acțiunile societății, iar Petruța Găvan, 7,5% din titluri. Diferența de aproape 25% este în portofoliile investitorilor care au subscris în plasamentul privat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Licitație pentru SF Varianta Ocolitoare Sud Sibiu: contract de peste 4 milioane lei

Articolul următor
Hornbach

Grupul Hornbach și-a sporit cifra de afaceri în pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share