Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drumurile județene din intravilan din Bihor, predate către primării

Curățenia județului Bihor este un obiectiv important anul acesta pentru CJ Bihor, iar curățarea șanțurilor și acostamentelor drumurilor este o componentă importantă a acestui proiect. De aceea, în luna decembrie s-au stabilit reguli și standarde pentru ca toate șanțurile să fie tunse si curățate.

În afara localităților, de curățarea șanțurilor răspunde Consiliul Județean, iar în intravilanul localităților, primăriiile.

De la începutul lunii ianuarie, reprezentanții Direcției Tehnice din CJ Bihor au început delimitarea și predarea către fiecare primărie a porțiunii de drum pe care o va îngriji. Din cei peste 900 de km de drumuri județene din Bihor, de 560 km, cât reprezintă traseul din extravilanul localităților, se va îngriji Consiliul Județean Bihor. Cei peste 370 de km care traversează intravilanul localităților se predau primăriilor. 78 de UAT-uri sunt în această situație. 71 au semnat minuta de preluare, iar șapte, care nu au semnat încă, urmează să clarifice situația până luna viitoare.

20 de comune nu sunt traversate de drumuri județene, iar trei au drumuri județene doar în extravilan. Până acum, pentru 90% din lungimea drumurilor județene există un responsabil.

Din februarie, conform discuției cu Drumurile Naționale Bihor, vor începe și dânșii să predea porțiunile de intravilan din cei peste 500 de km de drumuri naționale ce străbat județul Bihor. Până la sfârșitul lunii februarie toată delimitarea va fi finalizată”, a declarat Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Camera de Comerț Maramureș: “Am compensat pierderile prin noi servicii”

Articolul următor

Timișorenii de la Contakt își deschid centre în Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share