Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișorenii de la Contakt își deschid centre în Transilvania

Retailerul de accesorii și tehnologii Contakt Timișoara a încheiat un parteneriat cu service providerul Vox, prin care se înființează centre de reparații și diagnoză Apple în locații precum Brașov sau Cluj.  

Contakt are rol de colector pentru telefoanele iPhone și căștile AirPods, centrul din Cluj fiind activat în Vivo Center, iar cel din Brașov, în Coresi, alături de cel din Park Lake București. Rețeaua va fi apoi extinsă la nivel național, în 200 de locații ale sale din capitală și din 36 de județe.

Procedura include testarea dispozitivului, diagnoza, curățarea și dezinfectarea UV, la care se adaugă transportul la service, în Timișoara. La final, dispozitivul este trimis înapoi în locația de unde acesta a fost ridicat.

Timpul mediu de remediere a unui defect pentru produsele Apple trimise va fi de 7-10 zile lucrătoare, în funcție de problema întâmpinată. Contakt a fost fondat la Timișoara de antreprenorii români Darius Petric, Cosmin Preda și Marcel Ioftor și are 530 de angajați la nivel național.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumurile județene din intravilan din Bihor, predate către primării

Articolul următor

Nord Conforest reabilitează energetic Liceul Ghibu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share